Priznanje za predeo stiže u Bački Monoštor

U ponedeljak 11. januara u Bačkom Monoštoru u maloj sali Doma kulture biće održana tribina „Evropski Amazon - šta to znači za lokalno stanovništvo”.

Foto 26268U okviru tribine, čiji početak je zakazan za 16 sati, biće priređena primopredaja table Evropske komisije za predeo, koju je Udruženje građana „Podunav” dobilo za projekat razvoja eko-turizma „Bački Monoštor - kapija Gornjeg Podunavlja”.
Tribina „Evropski Amazon - šta to znači za lokalno stanovništvo” namenjena je za građane koji žive u neposrednom susedstvu Specijalnog rezervata prirode „Gornje Podunavlje”. Na tribini će govoriti pokrajinski sekretar za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine dr Slobodan Puzović, nacionalna koordinatorka za Evropsku konvenciju o predelu u Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine Biljana Filipović, zatim Biljana Ilić-Jovanović iz Sektora za strateško planiranje i upravljanje u Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine, prof. dr Jasminka Cvejić sa Šumarskog fakulteta u Beogradu, narodna poslanica i članica Odbora za zaštitu životne sredine Nada Lazić i Radmila Peurača-Šakić, samostalni stručni saradnik u JP „Vojvodinašume” -  Šumsko gazdinstvo „Sombor”.
@ Pet, 08.01.2016. 23:30
bački monoštor bački monoštor - kapija gornjeg podunavlja društvo ekologija evropska komisija za predele evropski amazon priroda priznanje sela sombor specijalni rezervat prirode "gornje podunavlje" tribina
Prethodna vest Sledeća vest