Vinski festival - sedmi put

Turistička organizacija grada Sombora je obelodanila da će 7. Ravangrad wine fest biti upriličen prve decembarske subote u gradskoj hali.

Foto 10487- Vrata Mostonge će (5.12.) za posetioce biti otvorena od podneva do 20 časova. Svečano otvaranje manifestacije zakazano je za 14 sati. Međunarodni festival vina i hrane u Somboru, jedinstvena je manifestacija na području Zapadnobačkog okruga, i kao takva iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca - navodi se u saopštenju organizatora, koji ističu da ovaj događaj obogaćuje turističku ponudu grada i regije. Kako najavljuju domaćini iz TOGS-a, 7. Ravangrad vajn fest će okupiti najmanje sto izlagača iz zemlje i susedstva. Pored proizvođača vina, predstaviće se još proizvođači rakije, hrane, te ugostiteljski objekti i turističke organizacije. 
- Tokom trajanja festivala, posetioci će moći da uživaju i u pratećem programu koji će uključivati kulturno umetnički – muzički segment, promocije i prezentacije renomiranih vinskih kuća, ali i stručna predavanja. Cena ulaznice za posetioce je 300 dinara, a uključuje staklenu vinsku čašu za degustaciju, katalog izlagača i pristup pratećim promocijama i predavanjima tokom manifestacije - piše u saopštenju TOGS.
@ Uto, 10.11.2015. 04:24
7. ravangrad wine fest društvo gh mostonga hrana rakija sombor turistička organizacija grada sombora turizam vino
Prethodna vest Sledeća vest