JKP Zelenilo: Bođoš pao na automobil

Saopštenje Javnog komunalnog preduzeća Zelenilo.

Foto 25687Foto 25685 - Prethodna 24 sata u Somboru su tokom nevremena i jake kiše registrovana tri oborena stabla i nekoliko polomljenih velikih grana bođoša, a najlošije je prošao automobil na parkingu na Vencu Vojvode Radomira Putnika, (kod centralne apoteke), kojeg je ogromno stablo, izvaljeno iz korena, prosto poklopilo. Na sreću, zabeležena je samo materijalna šteta. Stabla, poprilično natopljena kišom, poklekla su i u Skopljanskoj ulici i na Apatinskom putu, a velike grane su polomljene i u ulicama XII Vojvođanske udarne brigade i Batinskoj. Ogomno stablo bođoša na Apatinskom putu, kod Crvenog krsta, poleglo je na dva susedna, i ostalo je u poluležećem položaju. 
Radnici JKP Zelenilo su u najkraćem roku otklonili posledice nevremena, odnosno, isekli su i uklonili polomljeno drveće - navodi se u dopisu javnog komunalnog preduzeća.
@ Pon, 17.08.2015. 16:04
apatinski put batinska ulica bođoš društvo jkp zelenilo kiša oborena stabla skopljanska ulica sombor venac radomira putnika
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

I onda će mnogi Somborci uskoro ponovo da zakukaju kako su bođoši okej i zaborave da pri svakoj malo jačoj kiši/snegu/vetru padne po nekoliko stabala... posebno onu oluju kada je u gradu oko 60 stabala palo. Pukom srećom od te gomile izvaljenih stabala nastala je samo materijalna šteta, i to ne toliko velika. Valjda treba veću cenu da platimo da shvatimo ozbiljnost situacije!? Jedno je biti emotivan prema stablima i hladovini, ali je potpuno drugo bezbednost ljudi i imovine!
zerx
@ Pon, 17.08.2015. 22:13