Besplatno u Budimpeštu na Sajam!

Otvorene su prijave za sve zainteresovani građani koji žele da posete Budimpeštu i tamošnji sajam China smart ekspo. Putovanje je planirano za 16. jun.

Foto 24827 - Učešće na IV China SMart Expo 2015 besplatno je za posetioce registrovane pri CECZ (Central European Trade and Logistics Cooperation Zone) ili kod Vašeg lokalnog organizatora putovanja. Za područje Zapadnobačkog okruga informacije i prijave mogu se dobiti od lokalnog organizatora, Spomenke Zorić, putem telefona 061/131 52 11 - saopštili su organizatori, napominjući da prijave važe za sve građane i da broj putnika nije ograničen. Osim organizovanog prevoza biće obezbeđeno osveženje (kafa, degustacije...) te prigodni pokloni iz reprezentacije učesnika izložbe iz Kine. Polazak iz Sombora planiran je u ranim jutarnjim satima.
- Cilj sajma je povezivanje privrede Srednje i Istočne Europe sa pouzdanim kineskim partnerima, ove godine iz više kineskih provincija: Linyi, Ningbo, Hebei, Shanxi, Guangxi, Shandong i Shanghai. Posetom sajmu predstavnici firmi imaće priliku da se upoznaju sa potencijalnim kineskim partnerima iz različitih područja delovanja, ali i da potpišu Sporazume o saradnji. Četvrto izdanje ovog Sajma okupiće više od 160 izlagača - piše u pozivu.
@ Čet, 21.05.2015. 01:52
budimpešta china smart expo guangxi hebei linyi ningbo privreda sajam shandong shanghai sombor
Prethodna vest Sledeća vest