Svečani kraj jubilarnog izdanja

Deseta Biznis liga u stonom tenisu zaokružena je u subotu svečanom dodelom priznanja.

Foto 24797Deseto izdanje opštinske biznis lige u stonom tenisu i zvanično je zaključeno prethodnog vikenda u gradskoj hali. Po četvrti put najbolja je bila ekipa Agrobezdana, koja je ujedno i odbranila titulu. Za pobedničku ekipu igrali su Zvonko Eustahio, Stevan Hilko, Dragan Pjevač, Stanoje Sprečaković i Matija Kolar. Drugoplasirana ekipa Biznis lige je Gusar II. Set razlika je bila presudna u borbi za treće mesto. Zahvaljujući boljem skoru u međusobnim susretima, na postolju se našla ekipa Kaleks ispred Štamparije Vujević. Ovogodišnje takmičenje okupilo je devet ekipa i pedesetak zaljubljenika u ping pong.
U pojedinačnoj konkurenciji najbolji je bio Kristijan Tomasović iz ekipe Telekom. Među najboljim pojedincima ove sezone bili su još: Davor Asan i Viktor Despotović iz Štamparije Vujević, te Vlada Kovčin član sastava Market Pavlović.
@ Sre, 20.05.2015. 01:34
10. biznis liga agrobezdan davor asan dragan pjevač kaleks kristijan tomasović matija kolar sombor sport štamparija vujević stanoje sprečaković stevan hilko stoni tenis viktor despotović vlada kovčin zvonko eustahio
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

ja naivan mislio da u toj biznis ligi igraju zaposleni u nekim firmama, kad ono  vidim da za Grobezdan igrali Džodža zaposlen u SC Soko i Pjevač, penzioner, a koliko znam radio je u policiji.

aramis
@ Sre, 20.05.2015. 06:29
aramis
Cestitka Tomasovicu,samo da li vazi posto ima profesionalnog savetnika.
Dr.Raga
@ Sre, 20.05.2015. 07:04
Dr.Raga