Predstavljanje Božićnog proglasa

Demokratska stranka Srbije, pokret Dveri i grupa intelektualaca predstaviće u sredu Božićni proglas u Somboru.

Foto 24253 Sporazum o formiranju patriotskog bloka sa deset zajedničkih ciljeva potpisan je u Beogradu 8. januara 2015. godine. Među tim političkim principima su odbrana Kosova i Metohije, poboljšanje uslova života, protivljenje članstvu Srbije u EU i NATO, zalaganje za „srpske integracije” koje podrazumevaju političko, ekonomsko i kulturno povezivanje sa Republikom Srpskom, čvrsto povezivanje sa Rusijom i „koncept ekonomskog patriotizma”.
Somborska promocija Božićnog proglasa zakazana je za sredu (4. marta) od 18 sati u velikoj sali Gradske kuće. Kako je navedeno u javnom pozivu, na skupu će govoriti, većina potpisnika ovog „sporazuma”. - U ime Patriotskog bloka okupljenima će se obratiti predsednica DSS, Sanda Rašković Ivić, član starešinstva Dveri, Boško Obradović, osnivač Nove srpske političke misle Đorđe Vukadinović, te Milenko Jovanov i Ivan Kostić- naveli su domaćini skupa.
@ Uto, 03.03.2015. 03:29
boško obradović božićni proglas društvo dss dveri đorđe vukadinović ivan kostić milenko jovanov sanda rašković ivić sombor
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

Ово ће бити одлична прилика да питамо председницу ДСС-а зашто њени локалци подржавају напредњаке у Сомбору и какве користи имају од тога? Не мислим на корист оних који седе на њиховим састанцима и учествују у диловима, него какве користи грађани, Сомборци имају од тога? Можда она ни не зна, можда није обавештена? Надам се да ће на овом скупу бити и критичких питања публике и да ће говорници бити спремни да бране своје ставове, иначе, могли су и на компакт диск да их насниме па да репродукују као Асимил. Ићи ћу пре свега да чујем Вукадиновића шта има да каже, мада и он не користи све могућности да каже све оно што треба, превише је ишао уз длаку, политички коректан.

Лично мислим да Сомбору заиста треба једна радикалана промена политике ако мисли уопште да опстане. Још мало само и више повратак неће бити могућ. Ни ови сви на власти који су добили шансу (СНС и СПО коалиција), више не заслужују да дочекају крај мандата. Превише су добили поверења и превише су времена изгубили, а ми смо у међувремену остали и без Фабрике акумулатора, и без Шантића, ускоро и без Граничара, ниједна крупнија корисна ствар за народ се није десила. Напредњаци се осипају, чланство им је незадовољно јер су многи незапослени и преварени у предизборним лажима. Сомбор вапи за суштинском променом. Што бисмо чекали њихов крај, што бисмо слушали интелектуалце по трибинама, треба народ нешто конкретно да уради за себе и своје потомство. Увек једни исти људи долазе на трибине, мање више. И увек у Сомбору једни исти владају, мање више. Можда нам Вукадиновић сутра открије у чему је цака?
RootR1a1
@ Uto, 03.03.2015. 22:41