Otvoreni seminar za trenere

Fudbalski klub Radnički, u okviru prekograničnog projekta Prijateljstvo, a ne rivalstvo, narednog ponedeljka (17 sati) organizuje besplatan seminar za fudbalske trenere, kome će moći da prisustvuju svi zainteresovani.

Foto 23101Foto 1053Seminar će biti posvećen bazičnom fudbalu i postupku selekcije mladih fudbalera. Govoriće istaknuti stručnjaci iz ove oblasti, instruktor Fudbalskog saveza Srbije, Somborac Velimir Velja Šargić i selektor FS Vojvodine Zoran Grujić. Šargićevo predavanje biće okrenuto bazičnom fudbalu, odnosno radu sa najmlađim uzrasnim kategorijama, dok će selektor vojvođanskih reprezentacija govoriti o prepoznavanju talenta, ali i o „finesama” u selektiranju najkvalitetnijih mladih igrača i sportista. Po najavama, među gostima će se naći i Spasa Jelačić, član strukovne organizacije trenera u Fudbalskom savezu Vojvodine. Tokom dvosatnog predavanja učesnicima će biti omogućeno da postavljaju pitanja i učestvuju u diskusiji. Prisustvo na seminaru je besplatno za sve fudbalske trenere, sportske radnike i stručnu javnost.
Seminar će biti priređen u ponedeljak 2. februara 2015. godine u holu prenoćišta „Lodge In” u Somboru (bivši hotel). Početak je planiran za 17 časova. FK Radnički će po završetku prirediti koktel za sve goste i učesnike. Ovim seminarom biće zaokružen somborski deo programa u prekograničnom projektu „FOR – Prijateljstvo, a ne rivalstvo”, koji je finansijski je podržala EU kroz IPA fondove.
@ Sre, 28.01.2015. 01:35
bajai lse bazični fudbal eu fk radnički for – prijateljstvo, a ne rivalstvo fudbal fudbalski savez srbije fudbalski savez vojvodine ipa fondovi prenoćište lodge in seminar slektiranje fudbalera sombor sport treneri velimir šargić zoran grujić
Prethodna vest Sledeća vest