Biser mudrosti u borbi protiv raka

Tokom obeležavanja Evropske nedelje protiv raka grlića materice biće upriličen skup posvećen prevenciji grlića materice, zdravlju i kako ga sačuvati.

Foto 13781Program je planiran za četvrtak od 13 sati u amfiteatru Pedagoškog fakulteta u Somboru. - Lepa priča o zdravlju i kako ga sačuvati u kojoj će fokus biti na prevenciju raka grlića materice. Skup će biti organizovan u okviru obeležavanja Evropske nedelje protiv raka grlića materice. U svojstvu domaćina zajedno će biti lekari onkolozi, ginekolozi, pacijenti sa iskustvom bolesti. Kako je planirano tokom jednosatnog predavanja okupljenima će se obratiti Đerđi Šarić, Gabrijela Arnaut, Dragana Tripković i Slavica Periškić... - piše između ostalog u dopisu organizatora, koji očekuju da će događaju prisustvovati studentkinje Pedagoškog fakulteta, učenice Medicinske škole dr Ružica Rip, ali i sve druge zainteresovane sugrađanke. 
Društvo za borbu protiv raka sa prijateljima je, za sve prisutne na skupu, obezbedilo i poklone u vidu broša „Biser mudrosti”, koji pripada svakoj ženi koja redovno ide kod ginekologa.
@ Sre, 28.01.2015. 00:51
dragana tripković društvo društvo za borbu protiv raka đerđi šarić gabrijela arnaut obrazovanje pedagoški fakultet slavica periškić sombor srednja medicinska škola dr ružica rip
Prethodna vest Sledeća vest