Tri gola kapitena gostiju

ŽAK - Subotica 1:3 (1:1)

Igralište kraj pruge. Gledalaca oko 300. Sudija: Pančić (Karavukovo). Strelci: Vidaković u u 7. minutu za ŽAK, a Bakir Nikšić u 4., 64. i 76. minutu za Suboticu. Žuti kartoni: Timar, Lakić, Joka i Vidaković (ŽAK), B. Nikšić, Talalović, Đuranović i Vukov (Subotica). 
ŽAK: Stanković, Lakić, Vukas, Sazdanić, Radusin, Vidaković, Đukanović, Timar, Mazinjanin (Joka), Bogunović, Mijatović. 
Subotica: Komazec, Jukić, T. Nikšić (Tikvicki), Masalušić, Tatalović, Đuranović, Vukov (Vojnić), Mirkov, B. Nikšić, Benjak, Ivić.
Seriju golova otvorio je kapiten gostuju Bakir Nikšić već u četvrtom minutu. Na sreću domaćih, već u osmom minutu, Vidaković je izvanrednim šutem sa ivice kaznenog prostora vratio egal. Domaći tim je po izjednačenju preuzeo igru i imao više prilika u prvom delu. Solidno je glavom pokušao Bogunović, a nešto kasnije i Vidaković. Međutim nije došlo do promene rezultata. Bolja igra Somboraca i na startu drugog dela meča. Nekoliko ozbiljnih napada po levoj strani i velika prilika za Bogunovića koji sa tri metra nije uspeo da ubaci odbijenu loptu u gol za potpuni preokret. U uvodu akcije Komazec je odbranio šut Vukasa. Nažalost, već u narednom napadu gosti su došli do novog vođstva. Najbolji pojedinac meča primio je loptu na sredini terena i solo prodorom doneo svom timu novu prednost na ulasku u poslednju četvrtinu meča. Odličnu igru, Bakir Nikšić je krunisao u 76. minutu svojim trećim golom. Kod gostiju, uz strelca, odličnu igru pružio je „žakovo dete“ Denis Benjak. Najbolji pojedinac u redeovima crno-belih bio je iskusni Goran Vidaković. Subotičani posle četiri kola ostaju među ekipa sa maksimalnim učinkom. ŽAK je pretposlednji sa svega jednim osvojenim bodom. Tabele
@ Sub, 06.09.2014. 20:39
bačka liga bakir nikšić denis benjak fk subotica fk žak fudbal goran vidaković sombor sport
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

Omladinska liga Vojvodine - 4. kolo
Kabel - ŽAK 6:0
mifi
@ Pon, 08.09.2014. 00:43
mifi