OSI na Ulici starih zanata

U okviru manifestacije „Ulica starih zanata”, Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Sombor organizovao je prodajnu izložbu rukotvorina članova.

Foto 22169Foto 22167 Podršku u organizaciji prodajne izložbe u okviru Ulice starih zanata 18. i 19. jula pružili su članovi Udruženja starih zanata Sombor, dodelivši Centru štand-kućicu na Glavnoj ulici.
Članovi i personalni asistenti su prodavali ukrasne i modne detalje nastale na kreativno-likovnim radionicama Centra za samostalni život. Akciji su se pridružili i slikari Mirjana Baranjoš i Saša Lovrenov iz Sombora, koji su donirali svoje slike, ulje na platnu „Nebo nad kanalom”, „Ruže u vazi” i „Ruža”.
Cilj prodajne izložbe je obezbeđivanje novčanih sredstava za prednovogodišnje druženje članova i njihovih personalnih asistenata u decembru ove godine. Ostvarena su solidna, ali još uvek nedovoljna sredstva za planiranu aktivnost.
Izvor: Julijana Čatalinac | @ Ned, 20.07.2014. 23:52
centar za samostalni život osi društvo osobe sa invaliditetom prodajna izložba ručni rad saša lovrenov slikari sombor ulica starih zanata
Prethodna vest Sledeća vest