Miskin smenjen sa svih funkcija

Zbog šestomesečne suspenzije koju mu je izrekao Rukometni savez Vojvodine, Milan Miskin je na vanrednoj sednici smenjen sa mesta predsednika UO Rukometnog saveza Zapadno-bačkog okruga - obavešten je SOinfo.org.

Foto 22115 - Rukometni radnik MRK „Somborelektro” iz Sombora Milan Miskin je zbog disciplinskog postupka, koji je pokrenut protiv njega od strane Rukometnog saveza Srbije bio kažnjen zabranom vršenja svih dužnosti, pa je to bio jedan od glavnih razloga sazivanja vanredne sednice. Na sednici je bio prisutan 21, od ukupno 27 delegata. Većinom glasova razrešili su Milana Miskina dužnosti predsednika Upravnog odbora RS Zapadno-bačkog okruga i na tu funkciju izabrali Zdravka Adamovića. Po drugoj tački Milan Miskin je „skinut” sa liste delegata u RS Vojvodine. Njegovo mesto zauzeo je Vlado Smiljanić. Miskin je na sednici smenjen i sa mesta delegata u RS Srbije. Tu funkciju će od sad obavljati Miodrag Aćić - piše u dostavljenom izveštaju sa vanredne sednice Upravnog odbora ovdašnjeg rukometnog saveza.
Novoizabrani predsednik, Zdravko Adamović, je na sednici izabrao svoje saradnike. Novi potpredsednik Upravnog odbora je Slobodan Gnjidić, a članovi, Dragan Škopelja, Boško Dragišić i Dragan Nikodijević.
@ Uto, 15.07.2014. 00:49
boško dragišić dragan nikodijević dragan škopelja milan miskin miodrag aćić rukomet rukometni savez zapadno bačkog okruga slobodan gnjidić sombor sport upravni odbor vlado smiljanić zdravko adamović
Prethodna vest Sledeća vest