Predstavljanje programa podrške malim preduzećima

Regionalna privredna komora Sombor u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) u Srbiji predstaviće program “Podrška razvoju malih i srednjih preduzeća u Srbiji”, koji za ciljnu grupu ima mala i srednja preduzeća - potencijalne korisnike programa i lokalna, odnosno regionalna konsultantska preduzeća.

Foto 21638 Cilj programa, koji finansira Evropska unija, je podrška malim i srednjim preduzećima da kroz korišćenje modela poslovnog savetovanja od strane domaćih konsultanata i međunarodnih savetnika, unaprede svoje poslovanje. Projekat u Srbiji sprovodi EBRD uz podršku Ministarstva privrede, kroz program Small Business Support (SBS). EBRD SBS program pruža podršku u čitavom procesu, počev od osmišljavanja do izvođenja projekta i snosi deo troškova do iznosa od 10.000 evra. Visinu granta opredeljuje veličina i lokacija preduzeća, kao i vrsta potrebne savetodavne usluge.  Sve informacije i kriterijumi za prijavljivanje se nalaze na adresi: www.ebrd.com/knowhow.
Prezentacija projekta „Podrška razvoju malih i srednjih preduzeća u Srbiji”, malim i srednjim preduzećima i konsultantskim kućama, biće održana u utorak, 3. juna, sa početkom u 11 sati, u sali Regionalne privredne komore. Na kraju prezentacije su predviđeni B2B sastanci sa predstavnicima EBRD SBS tima, Privredne komore Srbije i konsultanata.
Skup će otvoriti predsednica Regionalne privredne komore Sombor Tatjana Maglić i direktorka Centra za usluge i posredovanje Privredne komore Srbije Nermina Ljubović. Predavanja će održati Bojana Vukosavljević i Miloš Lukić iz EBRD-a, kao i mr Nataša Kecman iz Privredne komore Srbije.
@ Pet, 30.05.2014. 01:06
ebrd evropska banka za obnovu i razvoj konsultant mala preduzeća nermina ljubović privreda privredna komora srbije regionalna privredna komora sombor srednja preduzeća tatjana maglić
Prethodna vest Sledeća vest