Organska poljoprivreda u baštama

Regionalna privredna komora Sombor u okviru projekta „Gastro klub”, kojeg sufinansira Evropska unija, organizuje seminar na temu „Organska poljoprivreda na malim površinama”.

Foto 12333Na seminaru će se govoriti o uspostavljanju organske proizvodnje u malim baštama i plastenicima, te o gajenju povrća, začinskog i lekovitog bilja, kao i o zaštiti biljaka u organskoj proizvodnji. Predavač će da bude dr Željana Prijić. Seminar će biti održan u sredu, 30. aprila u 10 sati u sali Regionalne privredne komore Sombor. Predviđeno je da seminar traje do 14 sati.
Seminar se održava kao deo projekta Mađarko-Srpski gastronomski poslovni klub „Gastro klub” u sklopu IPA Programa prekogranične saradnje. „Gastro klub” je projekat koji sufinansira Evropska unija, a realizuju ga Okružna trgovačko-industrijska komora Bač-Kiškun sa lokalnim partnerom Okružnom samoupravom Bač-Kiškun i Regionalna privredna komora Sombor sa partnerom Srednjom ekonomskom školom iz Sombora.
@ Uto, 29.04.2014. 03:33
bač-kiškun županija bašta evropska unija ipa lekovito bilje mađarska organska poljoprivreda poljoprivreda povrće regionalna privredna komora sombor sombor začinsko bilje
Prethodna vest Sledeća vest