Radnički treći u Srbiji

Rvački klub Radnički je u finalu plej ofa Prve savezne lige zauzeo treće mesto, što je poziciju bolje u odnosu na prethodnu sezonu.

Foto 19779 Somborski rvači su u razigravanje ušli kao četvrti u ligi, pa ih je u polufinalu dočekao nedodirljivi, novi-stari šampion Srbije, zrenjaninski Proleter. Radnički je očekivano poražen sa 7:0 tako da je poslednji meč u sezoni bilo „malo finale” protiv Spartaka, koji je izgubio od Novog Sada, minimalnim rezultatom 3:4. Subotičani su i u narednom duelu doživeli istu sudbinu, jer su u borbi za bronzu sa 3:4 izgubili od somborskog Radničkog. Na meču protiv Spartaka bodove za Radnički ostvojili su Danijel Špoljarić (55 kg), Gabor Molnar (60 kg), Milan Marić (66 kg) i Slaven Dokmanac (84 kg). Prvoligaškom uspehu tima doprineli su i Stefan Liščević, Dejan Seke Kovač, Ervin Penjov, Mladen Gavrić, Aleksandar Lipajić, Zoltan Varga kao i kapiten ekipe Miloš Rkman. Trenerski tandem, uz Milana Marića, koji je bio u dvostrukoj ulozi, činio je još Igor Frgić.  
Osvajanje trećeg mesta u Srbiji jedan je od najvećih uspeha rvačkog kluba Radnički u poslednjih dvadesetak godina.   
@ Uto, 10.12.2013. 03:12
danijel špoljarić gabor molnar igor frgić milan marić plej of prva savezna liga rk novi sad rk proleter zrenjanin rk radnički rk spartak subotica rvanje slaven dokmanac sombor sport
Prethodna vest Sledeća vest