Bezdanci brzi na Tisi

Kajakašaki Dunava zabeležili su odlične rezultate na Velikogospojinskoj regati u Novom Bečeju, gde su, za razliku od drugih takmičenja, u prvom planu sprint trke na 200 metara.

Foto 18886Foto 18887 Članovi bezdanskoj kajakaškog kluba nastupili su u svim uzrasnim kategorijama i u četiri od šest trka, zauzeli mesto na pobedničkom postolju. Već po običaju najubedljiviji su bili kadeti i juniori, od kojih se u klubu, s pravom, najviše očekuje. Kadet Zoltan Ham bio je najbrži sprinter u svojoj uzrasnoj kategoriji. Taj rezultat ponovio je i dvojac David i Edvard Lovas, u juniorskom uzrastu. Do medalja su u Novom Bečeju doveslali još srebrni Aleksandar Perović (12-13 godina), te seniorski tandem Sandra Matin i Antonija Tibor, trećeplasirani u svojoj sprint trci.
Bez medalja su ostali talentovani pinior Čaba Kiš i malokajakaški dvojac Aleksandar Perović/Zoltan Balint, koji je zauzeo četvrto mesto.
@ Pon, 26.08.2013. 02:11
aleksandar perović antonija tibor david i edvard lovas kajak kk dunav sandra matin sombor sport velikogospojinska regata novi bečej zoltan ham
Prethodna vest Sledeća vest