Analiziran Zakon o socijalnoj zaštiti

Održana tribina Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom Sombor na temu „Analiziranje Zakona o socijalnoj zaštiti sa osvrtom na podzakonska akta”

Foto 18199Foto 18200 U okviru svojih programskih aktivnosti za 2013. godinu, Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Sombor bio je organizator tribine na temu „Analiziranje Zakona o socijalnoj zaštiti sa osvrtom na podzakonska akta”. Tribina je održana u utorak, 18. juna u Gerontološkom centru u Somboru. Voditelj i autor efektne prezentacije na tribini, bio je Željko Martinović, član Centra. Uz članove Centra sa područja Zapadnobačkog okruga, tribini je prisustvovala i Aleksandra Divnić ispred Odeljenja za društvene delatnosti Sombor.
Podršku nastojanjima Centra u realizaciji svojih aktivnosti je dalo Ministarstvo rada i socijalne politike Republike Srbije, koje je i finansiralo tribinu.
Izvor: Julijana Čatalinac | @ Sre, 19.06.2013. 14:25
aleksandra divnić centar za samostalni život osoba sa invaliditetom sombor društvo gerontološki centar ministarstvo rada i socijalne politike republika srbija sombor željko martinović
Prethodna vest Sledeća vest