Pošta/Telekom i FAS za četvrtfinale

Poznati četvrtfinalisti iz B grupe Graničar, Policija, Čistoća i Vodokanal. Odloženi meč FAS - Pošta odlučiće ko uz NIS, Maru i SC Soko ide u nastavak takmičenja i sa koje pozicije.

Foto 16881 Graničar je sigurnom igrom opravdala ulogu favorita protiv Somboleda, i tako sladoledžije ostavio bez četvrtfinala. Prodžeti nije uspeo da iznenadi Policiju, koja će među osam kao drugoplasirana ekipa B grupe. Čistoća ide dalje kao treća  jer je u derbiju savladala Vodokanal golovima Vukovića. U grupi A za sad samo je Bolnica ispala, pošto je ispustila priliku protiv FAS-a. Nadahnuti Majoroš bio je strelac vodećeg gola za olovnjake, a zatim je asistirao Mijiću za veliku pobedu pa čak i prvo mesto u grupi A. Ukoliko u odloženom meču protiv Pošte/Telekom (sreda 18 časova) pobede biće najbolji u grupi, a ukoliko odigraju nerešeno zauzeće četvrto mesto na tabeli. Trijumf poštara sa dva ili više razlike obezbeđuje im drugu poziciju, a FAS ostavlja bez drugog kruga. Nakon ovog meča sigurni četvrtfinalisti NIS Petrol, SC Soko i Mara saznaće ko su im rivali. 
Nastavak takmičenja zakazan je za naredni vikend. U subotu od 16 časova igraće se četvrtfinale, dok su za nedelju u istom terminu planirani polufinalni mečevi. Bilten preuzmite u prilogu vesti.  
@ Ned, 03.02.2013. 22:07
8. biznis liga bolnica čistoća fas fudbal gradska hala mostonga graničar mali fudbal - futsal mara nis petrol policija pošta/telekom progetti sc soko sombor sport vodokanal
Prethodna vest Sledeća vest