Medicinari i studenti dobrovoljni davaoci

Crveni krst Sombor i Regionalna služba za transfuziju krvi u Somboru, u cilju motivacije što većeg broja mladih ljudi da dobrovoljno daju krv organizuju akcije dobrovoljnog davanja krvi u srednjim školama i Pedagoškom fakultetu - piše u saopštenju.

Foto 7798Kako su predočili organizatori, u petak, 16. novembra, u periodu od 11 do 13 sati, biće održana akcija dobrovoljnog davanja krvi u Srednjoj medicinskoj školi Dr Ružica Rip. Za studente Pedagoškog fakulteta organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi zakazana je za ponedeljak, 19. novembra od 9 do 13 sati u Studentskom domu Dr Zoran Đinđić. Organizatori akcije ovom prilikom zahvaljujuje uprava Doma što je ovom prilikom izašla u susret i ustupila prostorije za organizovanje akcije. 
Iz Crvenog krsta i Regionalne službe za transfuziju krvi podsećaju sugrađane, koji žele da daju krv, a imaju više od 18 i manje od 65 godina, da to mogu učine u Službi za transfuziju krvi Opšte bolnice u Somboru, svakog radnog dana od 7  do 13 sati (sredom od 7-17), kao i subotom od 8-12 sati.

@ Čet, 15.11.2012. 15:41
crveni krst dobrovoljni davaovci krvi društvo opšta bolnica pedagoški fakultet regionalna služba za transfuziju krvi sombor srednja medicinska škola dr ružica rip studentski dom dr zoran đinđić
Prethodna vest Sledeća vest