Putari ne staju ni na sto stepeni!

Iako se vremenske prilike mogu svrstati pod vanredne, za neke ljude nema popusta. Danas je SOinfo.org portalu stigla slika radnog dana somborskih putara. Naravno, javne ustanove su i danas radile po skraćenom radnom vremenu.

Foto 15506 Zar ovo nije sramota? Na skoro plus 40 ovi jadni ljudi se kuvaju. Verujem da su šefovi u kancelarijama sa klimom... Ili možda rade skraćeno, kao što je to bio slučaj u javnim preduzećima za vreme prethodnog vrelog talasa. Po ovoj fotografiji bi se reklo da smo jako ekspeditivni, jer ovo izgleda nije moglo sačekati pad temperature koji najavljen već za sutra! - napisala je članica portala mmdopa
Inače, tokom prethodnog toplotnog talasa, novinari beogradskih dnevnih listova danima su objavljivali priče sa putarima. Između ostalog je napisano da temperatura na njihovom „radnom mestu” dostiže i 100 stepeni Celzijusa. Računajući današnju temperaturu vazduha i „hlađenje” asfalta možda će im ovaj radni dan ostati u sećanju, jer su prebacili i preko stotke. Ma ko još u ovoj zemlji mari za radnike!
Izvor: mmdopa | @ Pon, 06.08.2012. 16:02
privreda putari sombor vremenske prilike
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

Siroti ljudi, na koji način zarađuju je**i dinar da prehrane porodicu :( 
A za javne ustanove ne vredi ni komentarisati.
sodoff
@ Pon, 06.08.2012. 19:14
sodoff