Karate šampionat u Somboru

Narednog vikenda naš grad će biti domaćin seniorskog Prvenstva Srbije u borbama i katama!

Foto 11015Foto 10483Zvanično Prvenstvo Srbije za seniore u katama i borbama zakazano je za 14. april u 11 sati. Ovo je prilika da grad Sombor i svi ljubitelji karate sporta na delu vide reprezentativce Srbije, aktuelne svetske šampione i osvajače medalja sa balkanskih, evropskih i svetskih takmičenja koji su proslavili naš sport. Karate klub „Somborac” je dobio tehničku organizaciju na osnovu svojih rezultata, da bi promovisao karate sport u svom gradu i nema nikakvu finansijsku naknadu za navedenu organizaciju - piše u saopštenju Karate saveza Srbije.  
Somborski karate klubovi će pred domaćom publikom najverovatnije imati rekordnih osam boraca. Šestoro će predstavljati Somborac, a dvoje Ravangrad. Najozbiljnije kandidatkinje za medalju su članice reprezentativnog kata tima, članice Somborca: Dunja Žeravić, Ivana Stepanović i Ana Kanjuh! Favoritima bi račune mogli da pomrse kataši Somborca, Enis Garipi, Ranko Karan i Erhad Tairovci. Debitantski nastup na seniorskom prvenstvu Srbije imaće borci KK Ravangrad, Luka Ilić (-60kg), te Dejana Radojević (-50 kg).
@ Pon, 09.04.2012. 02:07
borbe dejana radojević dunja žeravićana kanjuh enis garipi erhad tairoci ivana stepanović karate kate kk ravangrad kk somborac luka ilić prvenstvo srbije za seniore i seniorke ranko karan sombor sport
Prethodna vest Sledeća vest