Idemo na izbore!

GG Mini lista će pomrsiti račune mnogim favoritima na lokalnim izborima!

Foto 14398 Imaćemo četiri dobra kandidata i verujemo da će svi biti u narednom sazivu lokalne skupštine. „Mini listu” će predvoditi Miroslav mifi Milojičić (sport, rekreacija i zdravlje), na kandidatskoj poziciji dva je Tivadar trile Farago (kultura, nauka i dijaspora), dok je trojku dobila Maja maka Radu (ljudska prava, rodna ravnopravnost i socijalna zaštita). Četvrti i poslednji je autor ovog teksta, Sava savamajstor Majstorov (poljoprivreda, stari zanati i ruralni razvoj). - Nemamo program, ne obećavamo i ne nudimo ništa. Sve ćemo reći kada budemo najzad zaposeli svoje pozicije u lokalnom parlamentu i kada utvrdimo koliko je loše stanje u našem gradu. Potrudićemo se da na glasačkom listiću za lokalne izbore zauzmemo poslednju poziciju. Upravo tu vidimo svoju prednost. Dosadašnju politiku treba okrenuti na glavačke i mi sa dna, potpuno novi, ali ne i anonimni, upravo to i nudimo. Želimo da Županija ponovo bude kuća svih građana Sombora. Da se živi od rada u normalnoj državi, što i simbolizuje naš logo - rekao je nosilac liste GG „Mini lista” Miroslav Mifi Milojičić. On je istakao da se neće ulazi u bilo kakve koalicije i da će svaki od kandidata imati potpuno autonomiju pri glasanju. - Svako glasa po sopstvenom nahođenju - objasnio je Milojičić. Odbornike „Mini liste” ne zanima članstvo u upravnim odborima ni direktorske pozicije. Nećemo imati stranačke prostorije, niti ćemo primati nove članove ili beležiti sigurne glasove
Još uvek se nadamo da će se Mini listi priključiti peti kandidat Nemanja pcmaniac Dubravac, inače zadužen za zaštitu životne sredine, koji se oštro protivi slanju faksova i neracionalnom trošenju papira, te nije spreman da pogazi svoja uverenje zarad rada u Županiji, gde se od uludo potrošenog papira ne vide ni svi zaposleni. 
Šestog maja, zaokružite poslednje na listi! I mi smo protiv partijskog zapošljavanja.
@ Ned, 01.04.2012. 00:01
gg mini lista lokalni izbori politika poslednji na listi sombor županija
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

aprililili...
dragance80
@ Ned, 01.04.2012. 00:59
dragance80
nije
savamajstor
@ Ned, 01.04.2012. 01:01
savamajstor
Vi ste se kao šalili, ali porazmislite malo dublje, pogledajte te kretenske face sa ponuđenih stranačkih lista !  Zar su i u čemu oni bolji od nas poluanonimusa ?

Pa njihova prednost je u tome što narod osim njih nema za koga drugog da glasa i neko mora da bude izabran, jednostavno!

O tako nečem je valjalo razmisliti, a kao smo puni pameti i ideja. Da li smo kad im tek tako bez borbe prepuštamo teren ?? 
Pa najbolji primer nam je nedavno prikazan u Kljajićevu, koliko su stranke u suštini iznutra trule samo kad im se imalo organizovano neko suprostavi.
mitagenije
@ Ned, 01.04.2012. 01:17
mitagenije
„ Nemamo program, ne obećavamo i ne nudimo ništa.”

To nije tačno!

Naj program ste izneli.

Da imam pravo moj glas ide VAMA!

Smiley
D G
@ Ned, 01.04.2012. 09:05
D G
a nebojsa majstorov zvani nepechon??
guza
@ Ned, 01.04.2012. 09:21
guza
ja sam znao da ste ludi, ali toliko, nisam verovao. Ali, ako ovi što  se godinama bave politikom i kroje nam ( nakaradnu i lošu politiku) za sebe kažu i misle da su pametni, e onda je valjda došlo vreme i za takve kao vi . Ako ste se zaista kandidovali, verujte da imate šansi. Jer, ako Maneken svakog dana ponavlja kako je ubeđen u pobedu ( a, ko  od svih koji su se kandidovali ne misli isto?) zašto i vi "aonimusi" ne smete da verujete u isto? Samo treba biti uporan a pri kraju kampanje i pomalo nametljiv kod onog dela glasačkog tela koje nije sigurno ni da će izaći na izbore niti za koga glasati. Moj glas sigurno dobijate jer ove hoštaplere ne mogu više ni očima da gledam. Znam vas sve dobro i za mene, vaša velika prednost je što ste mladi, što planirate da živite bar još narednih 40 godina, ali sigurno ne u ovakvoj zemlji. 
d.morphy
@ Ned, 01.04.2012. 15:41
imate moj glas
besan kao pas
@ Ned, 01.04.2012. 19:29
besan kao pas
Podržavam! Ako vam zatreba pomoć oko neke administracije, javljam se da volontiram
mbr
@ Ned, 01.04.2012. 19:30
mbr
zaboravio sam vam predložiti: ako vam za reklamu treba možete doći kod mene da pomuzete kozu. Ovo nije originalno, ali mleko je jako zdravo.
d.morphy
@ Ned, 01.04.2012. 20:43
Kako znaš da je zdravo a nisi pomuz`o?
Kada pomuzeš dođem na rakiju od komšije.
D G
@ Ned, 01.04.2012. 22:34
D G
DG: pa pročitaj šta sam napisao. Naravno da svakodnevno muzem kozu, pijem mleko, jedem sir. Ponudio sam liderima "Mini liste" jer sam tu ideju video od onoga što državničku funkciju svakodnevno zloupotrebljava reklamnirajući samo svoju žutu stranku. Ako nije originalna ideja, ali je sigurno zdravo. A što se rakije tiče, i toga ima, ali ostaviću da proslavimo uspeh "Minista" na izborima
d.morphy
@ Pon, 02.04.2012. 06:25
Moze li kratko objasnjenje o srpu i cekicu u obrucu zvezda. Jel u pitanju zezanje ili ima neka poruka?

besan kao pas
@ Pon, 02.04.2012. 09:33
besan kao pas
Znači: Rođeni smo svi za vreme Tita, a sada smo obična evropska k.ta!

menjano pre 7 godina
mifi
@ Pon, 02.04.2012. 13:26
mifi
da se rimuje rimuje se, ali evropska k.ta nismo jer bi nas evropa bolje pazila kao sto svako svoju k.tu cuva.
besan kao pas
@ Pon, 02.04.2012. 17:06
besan kao pas
Smiley upravo to Smiley
mifi
@ Pon, 02.04.2012. 17:34
mifi
mifi:
Znači: Rođeni smo svi za vreme Tita, a sada smo obična evropska k.ta!
znači, počelo predstavljanje kandidata sa izborne liste. 
prvi nam se predstavio nosilac liste, M.mifi.R.Smiley

mitagenije
@ Pon, 02.04.2012. 18:32
mitagenije

Ja se kandidujem za kontroverznog biznismena, više kontroverznog nego biznismena, a kao i svi političari, protiv sam stranačkog zapošljavanja, više zapošljavanja nego stranačkog. Ako glasate za mene, obećavam vam da ću živeti bolje - budimo humanisti! 


menjano pre 7 godina
baksuz
@ Uto, 03.04.2012. 14:38
baksuz