Radioničari po evropskom modelu!

- Traži se tri do pet mladih osoba koje žele da postanu tim Kancelarije za mlade Sombor. Obezbeđena je obuka o profesionalnoj orijentaciji i modelima rada sa mladima u lokalnoj zajednici po modelu najbolje evropske prakse - izvestila je Kancelarija za mlade.

Foto 10638KZM Sombor je jedna od 20 kancelarija za mlade u kojima će se u toku ove godine realizovati program „Profesionalne orijentacije i karijernog vođenja” sa ciljem da se KZM osposobi da postane resurs za sve mlade koji žele da izgrade svoju karijeru. U ovom trenutku, KZM Sombor traži od 3 do 5 mladih osoba koje žele da postanu tim KZM Sombor. Tim će proći trodnevnu obuku o profesionalnoj orijentaciji i modelima rada sa mladima u lokalnoj zajednici tokom februara ili marta 2012.godine. Program je baziran na najboljoj evropskoj praksi u ovom domenu - piše u javnom pozivu KZN Sombor.
Rad sa mladima neće biti plaćen, ali je program idealna šansa za sve one koji nisu do sada radili sa mladima da steknu svoje prvo iskustvo pod mentorskim radom. Program je posebno zanimljiv budućim ili sadašnjim pedagozima, psiholozima, socijalnim radnicima i prosvetnim radnicima. Profesionalna orijentacija i karijerno vođenje do 2013. godine biće uvedeno u sve škole u Srbiji. U prilogu vesti možete preuzeti prijavni formular, dok za dodatne informacije treba kontaktirati Zorku Milošević (zorkamilosevic@yahoo.com).
@ Uto, 31.01.2012. 15:59
društvo kancelarija za mlade sombor profesionalna orijentacija i karijerno vođenje sombor zorka milošević
Prethodna vest Sledeća vest