Vodice Svete Marije (Sveti bunar)
Na kraju puta kroz Doroslovo prema Srpskom Miletiću nalazi se crkva sa svetim bunarom, tzv. Vodice. Ovo je najpoznatije hodočasno (pokloničko) mesto u Bačkoj. Po verovanju stanovnika tog vremena, pa i danas, Vodice (Szentkút) ima čudotvornu – lekovitu moć i leči sve bolesti. Vernici od 1792. godine redovno posećuju ovo mesto.

Crkva Princa Svetog Imrea
Podignuta je 1803. godine na insistiranje Antala Kortmana. Unutrašnjost crkve ukrašena je freskama, oltarom i nameštajem u stilu naših krajeva.

Kraljevska prepelica (Re di Quaglie)
Agro-turistički kompleks „Kraljevska prepelica” sačinjavaju raznovrsni, dobro opremljeni objekti. Smeštajni kapaciteti obuhvataju jednokrevetne i dvokrevetne sobe, kao i udobne apartmane koji pružaju najsavremeniji komfor. Osim smeštaja, naselje za seoski turizam nudi čitav niz sadržaja koji ga čine jedinstvenim: od restorana do kafe-bara, od bazena do fitnes centra, od raznih objekata i terena za sportske aktivnosti do kongresnih sala i salona za održavanje sastanaka, radnih i naučnih skupova. Čitav kompleks, koji obuhvata dvorišta, bašte i vrtove zauzima površinu od 11.800 m², sa 2.300 m² izgrađene površine. Apsolutno je razumljivo zašto ovakav kompleks, smešten u seoskom ambijentu punom zelenila u ravničarskoj Vojvodini, predstavlja idealno mesto za letnji i zimski odmor, za poslovne skupove, porodična okupljana i boravke kao i za sve ljubitelje sportskih aktivnosti na otvorenom. „Kraljevska prepelica” pored smeštaja za lovce nudi boksove za pse, iznajmljivanje oružja, municije i pasa različitih rasa, organizaciju lovačkog dana - sve što je potrebno za bezbrižan lov.

Klasična seoska kuća
Žarka Zrenjanina 53.
Uređena u stilu stanovanja i života s kraja XIX veka.