Život > Prevara u Somboru - Popust za izgradnju priključka na kanalizaciju 90 odsto
| Da biste dobili "potreban" papir od mesne zajednice morate da im platite 15.000 dinara (u MZ Crvenka), tako da su gradjani Sombora ponovo nasamareni od strane svoje lokalne vlasti koja nije u stanju ni da ispoštuje svoje odluke, pošto ukupan iznos potreban za izgradnju fekalnog priključka daleko premašuje iznos koji je obećan i objavljen u svim lokalnim i državnim medijima !!! |
zorangom
@ Čet, 19.01.2012. 19:12 |
| Do sada je taj papir bi besplatan! Barem u MZ Venac. Ukoliko su to nedavno pocheli da naplaccuju onda je stvarno losha prevara u pitanju! |
savamajstor
@ Čet, 19.01.2012. 19:43 |
|
To su uveli nakon odluke skupštine grada o popustu na kanalizaciju tako sada ispada da je MZ iača od skupštine jer na ovaj način direktno diskredituje odluku skupštine grada Sombora, mada je u MZ Crvenka sekretar čovek koji je ujedno i šef poslaničke grupe DS. |
zorangom
@ Čet, 19.01.2012. 20:12 |
| Vodokanal odobri popust od 90% na prikljucak ne spominjuci glavni vod gde je do sada svako domacinstvo placalo 35000 din.Savet je spustio cenu na 15000,pa je sada da dobijes kanalizaciju potrebno 20000,a do juce je bilo 100000 din.Sekretar ne donosi odluke vec to radi savet legalno izabran.Kad sam ja licno uvodio kablovsku TV platio sam 18000 ,sada je 1 dinar.Kad si napisao PREVARA mozda se oni koji su ranije platili osecaju prevareni |
Dr.Raga
@ Čet, 19.01.2012. 21:16 |
|
Pa i moja porodica je platila oko 1300 eura prikljucak na kanalizaciju pa se nismo zalili,stoga gospodo nemojte da se zalite za sitnih 200 eura.mozemo i mi da zalimo da smo obmanjeni i za SBB i za kanalizaciju i za mnoge druge stvari....
poruka menjana pre 4 meseca |
wood
@ Čet, 19.01.2012. 21:54 |
| "Dr Raga" Кабловска телевизија је наша добра воља.И ја сам је платила 32000. За увођење телефона сам платила у оно време у селу (99-те) 1500 немачких марака од чега су две рате плаћене наводно за изградњу нове централе у селу (?) а осталих осам рата на рачун ПТТ-а. Данас то кошта 6ооо динара.Није ми жао што је ЈП "Водоканал" у овој беспарици одобрило ову цену али је срамота за чега МЗ наплаћује толике новце и ко им је то одобрио и за чега. Па зар потпис секретара кошта толико или су то средства за партијске потребе јер њима никада није доста.. Понекад сумњам у те одлуке савета . |
бубиленд
@ Čet, 19.01.2012. 22:08 |
|
Kada sam nazvao Vodokanal i rekao im da u MZ traze da im platim 15.000 dinara, oni su rekli da im niposto ne platim posto je to sto traze protivzakonito vec da ih prijavim policiji i opstini sto cu naravno i uciniti !!! Inace po meni svi ti priključci: kanalizacija, gas, SBB, struja, voda bi trebalo da kostaju 1 dinar jer je kud i kamo veca korist od naplate mesecne naknade i potrosnje nego od te startne provizije. |
zorangom
@ Pet, 20.01.2012. 10:12 |
| Da se ne prepucavamo,predlazem da Sava ili Trile obidje MZ i sazna pravu istinu i da objasne gradjanima sta je prikljucak,sta je glavni vod,sta se radi iz budzeta ,sta sredstvima gradjana,sta su platili Ameri,sta Pokrajina itd. |
Dr.Raga
@ Pet, 20.01.2012. 10:55 |
|
Na zvanicnom sajtu grada Sombora ukupni maksimalni troskovi iznose 5.974,00 din. http://www.sombor.rs/news/popust-za-izgradnju-prikljucka-na-kanalizaciju-90-odsto i ne spominje se glavni vod, ameri i shvabe! |
zorangom
@ Pet, 20.01.2012. 11:31 |