Politika > Odgovor: Gde je šest hiljada radnih mesta?!
|
Udruženje građana „Odgovor” nada se da će za naš grad i ove godine iz
pokrajinskog budžeta biti izdvojena adekvatna suma, ali i da će ona biti
racionalnije uložena. Pre svega na direktno poboljšanje kvaliteta života Somboraca
i zaustavljanje dalje marginalizacija našeg grada - piše u saopštenju UG „Odgovor”.
|
savamajstor
@ Uto, 17.01.2012. 17:31 |
Ено их на главној улици од Макијата до фонтане преко мобилијара до општине. , а догодине и око целог Венца када се поставе бехатон плоче.Како смо ми постали прљави и неуредни ,ове године ће можда ново формирана Развојна агенција града Сомбора направити пројекат како скинути прљавштину са главне улице и венца еколошким средствима и ето опет нових радних места за незапослене.
|
бубиленд
@ Uto, 17.01.2012. 19:01 |
|
Zaposlicemo nezaposlene kad najurimo ove zaposlene sto brinu o nezaposlenima.
Samo da mi neko da predlog u koju investiciju uci sa 100 000 dinara ?
Ja sam pokusao da napravim neki biznis plan,al slabo mi izgleda ide matematika,pa da priupitam domace zaposlene na javnim funkcijama,kako su od recimo plate od nekih 600-700 evra skupili za auto od 50 000 evra,stan od isto toliko ili kucu od 150 000 evra
|
serpiko
@ Uto, 24.01.2012. 09:43 |

Ено их на главној улици од Макијата до фонтане преко мобилијара до општине. , а догодине и око целог Венца када се поставе бехатон плоче.Како смо ми постали прљави и неуредни ,ове године ће можда ново формирана Развојна агенција града Сомбора направити пројекат како скинути прљавштину са главне улице и венца еколошким средствима и ето опет нових радних места за незапослене.