Život > ГДЕ ЈА ОБЕЋАНА СПОРТСКА ХАЛА У КЉАЈИЋЕВУ
>>12|
Пре 4 год. у центру села пободена је и свећано откривена ТАБЛА са натписом да ће за 2 год. Кљајићево добити нову халу за мале спортове при ОШ Никола Тесла.
Данас, на жалост табле више нема, а нема ни хале, а они који су је обећали ћуте.
Видимо избори су поново расписани и биће интересантно шта ће сада бити обећано, на коју фору нас опет неко мисли преварити, остаје да видимо.
Мене као младог човека интересује, како то неко замишлја да лажима и неискреним обећањима може опет да се појави пред грађане. Какви су то људи и шта их наводи да нас већ по ко зна који пут слажу.
|
suncokret
@ Sub, 31.12.2011. 14:50 |
|
Kljajicevacka Arena i sta jos sve vec nisam cuo. Hala ni na nebu ni na zemlji.
Predizborna zvaka kojoj je na put stala KRZA. Pare za halu odobrene, date na potrosnju ali zbog KRIZU pare potrosili na nesto drugo ko zna sta a Kljaicevu serviraju price kako ima neki problem sa projektom pa onda nisu zemljisne knjige u redu i bla, bla, bla. Spickali pare i gotovo.
Mimo toga ja licno nisam za izgradnju takvog objekta. Moje misljenje ja da se postojeca fiskulturna sala prosiri, produzi i skocka a ne da pravimo nesto sto necemo biti u stanju da ni odrzavamo ni exploatisemo kako treba. Jedna takva hala iziskuje dosta sredstava za tekuce odrzavanje, grejanje i sve sto ide uz to. MZ ima finansijskih problema sa odrzavanjem vodovoda, kako li ce tek halu da odrzavaju.
Kljajicevu netreba hala vec radna mesta. Dajte vi da se radi a ostalo ce ljudi sami napraviti.
Kljajicevacki vodovod, bazen, asfalt na ulicama i trotoarima su napravljeni iz samodoprinosa, zato dajte ljudima da rade a ostlo ce sami da naprave.
|
besan kao pas
@ Ned, 01.01.2012. 09:41 |
|
Што ће Вама Кљајћевцима хала, ви стварно поверовали да ће то да Вам се изгради? Гадно је то кад те неко превари, Сомборци Вам узели халу, ми Вам узели језеро, своје сте уништили и затрпали па изгледа да вама ништа и не треба. Једино што имате је онај прелеп базен, руку насрце по томе сте ретки, али како чујемо и то сте дали другима да вам управљају и руководе с тим. Ако је тако, онда сте стварно неспособни да се сами бринете о себи. Мућните мало главом; Кад је неко други неком донео добро и пазите да не завршите као они у Шантићу. Имали су и они такав базен, можда још и лепши од вашег, а сад имају рупу за гуске. поздрав из Чонопље |
mitagenije
@ Ned, 01.01.2012. 21:27 |
|
Kako ono kaze stara Srpska...samo nek komsiji rikne krava jel da?:P Btw, srecna nova godina i sve najbolje! |
fanatx
@ Pon, 02.01.2012. 11:55 |
|
Hvala na upozorenju.
KLJAJIĆEVČANI A NE KLJAJĆEVCI
|
besan kao pas
@ Pon, 02.01.2012. 14:08 |
| Sadasnja vlast je pred izbore obecala dve hale,u Ridjici i Kljajicevu.Kako u ovoj drzavi uvek nesto iskrsne,ostalo je para za jednu halu i to u Ridjici.Ista je zavrsena i uvek ima oko 600 gledalaca.Kako ce se izdrzavat,pitanje je sad.Pre oko godinu dana na sastanku komisije za sport(ciji sam clan),predlozio sam da za cenu hale u kljajicevu kupimo dve montazne,jednu za kljajicevo ,a drugu za Poljoprivrednu skolu.Mozda ce nova garnitura doneti pravu odluku o gradnji hale ili hala. |
Dr.Raga
@ Uto, 03.01.2012. 12:12 |
“fanatx: Kako ono kaze stara Srpska...samo nek komsiji rikne krava jel da?:Pfanatx, pogrešno si me protumačio, nema nikakve zle namere u mom komentaru osim konstatacije da ste nekad u selu imali prelepo prirodno jezero, a da je isto nestalo nečijom greškom i nemarom. Ja bih lično voleo da je i dalje tamo jer sam kao dečak tamo dolazio. Što se tiče čonopljanskog jezera, ono je trebalo da se proteže sve do pred Kljajićevo, postoje prirodni preduslovi za tako nešto i bilo bi lepo da je tako, ovako kako je sada možete da krivite samo svoje nesposobne ljude koji su to dozvolili.
Tako isto mislim da Vas je neko izigrao kad je u pitanju ta famozna hala, neko Vam je obećao pred izbore pa na obećanje zaboravio. Evo Vam prilike pa ih izaberite ponovo, što ne bi bilo ništa čudno.
Napokon vidimo da se javio i neko ( DR: Raga ) kao član nekakve komisije i lepo čovek kaže da je para bilo samo za jednu halu. Neko je odlučio da je potrebnija Riđici nego Vama i tako se sve završilo, odneta je i tabla koja Vam je krasila centar sela, a vi se sad preispitajte i vidite šta Vam je činiti.
Samo sam hteo ovim reći da ovde nema nikakve zle namere ili zlobe prema komšijama, ja ovde jedino vidim da ste izigrani i ništa više.
poštovanje fanatx....
|
mitagenije
@ Uto, 03.01.2012. 16:58 |
|
Dr.Raga nebih da budem nekooperativan ali smatram da bi novac koji je namenjen za halu u Kljajićevu trebalo u celosti da se utroši u Kljajićevu. Kao što pomenuh moje mišljenje je da se sadašnja fiskulturna sala može preurediti i da za to nije potrebno utrošiti celu sumu a da se aa ostatkom reši još poneki problem u Kljajićevu a njih ima dovoljno i ne bih da licitiram sa njima.
Ako politiku svedemo na trgovinu, što ona i jeste, Kljajićevo je kompletnu sumu platilo glasovima i smatram da je ispravno da im se za to isplati puna cena. Ukoliko se to ne dogodi, kao i u svakom poslu, gubi se poverenje u partnera i traži se drugi koji je spreman da se drži dogovora.
|
besan kao pas
@ Uto, 03.01.2012. 22:24 |
| I nije u pitanju samo obećanje da će se graditi hala već su i sredstva za to dobijena od POKRAJINSKOG FONDA ZA KAPITALNE INVESTICIJE samo nisu utrošena za ono što je odredjeno nego na ko zna šta. |
besan kao pas
@ Uto, 03.01.2012. 22:28 |
| Da je hala obecana u Kljajicevu to je istina,a da su pare dobijene to stvarno ne znam.Uvek istina izadje na videlo, saznadje se gde su pare,gde su zavrsile,neko ce kad tad odgovarati. |
Dr.Raga
@ Sre, 04.01.2012. 10:24 |
| Lipši mago do zelene trave. |
besan kao pas
@ Čet, 05.01.2012. 10:29 |
“Dr.Raga: Da je hala obecana u Kljajicevu to je istina,a da su pare dobijene to stvarno ne znam.Uvek istina izadje na videlo, saznadje se gde su pare,gde su zavrsile,neko ce kad tad odgovarati.”Da, saznalo se dosta toga ali odgovornosti nema. Šta je to sa Vama iz Kljajićeva, toliko da Vas neko vuče za nos a vi i dalje pokorno ćutite. Nema izgleda ništa više od onog Kljajićevačkog buntovničkog mentaliteta, postali i Vi indolentni na laži koje vam se serviraju.
|
mitagenije
@ Ned, 08.01.2012. 20:12 |
Druze izgleda da su dosla takva vremena da i nema kome da se zalis...Ova tema ce verovatno jos par puta da se spomene pred izbore kako bi se 'maznuo' jos koji glas i to je sve!A to da se hala nikad nece izgraditi...to je i vise nego jasno bilo od samog pocetka. |
fanatx
@ Ned, 08.01.2012. 21:34 |
|
Pa jedino da u znak protesta pocnemo da kopamo temelje tu cuvenu halu.
|
besan kao pas
@ Pon, 09.01.2012. 15:51 |
“fanatx: Druze izgleda da su dosla takva vremena da i nema kome da se zalis...Ova tema ce verovatno jos par puta da se spomene pred izbore kako bi se 'maznuo' jos koji glas i to je sve!A to da se hala nikad nece izgraditi...to je i vise nego jasno bilo od samog pocetka.па немојмо дозволити да све падне у заборав, увек постоји нечији интерес да се све заборави, хајде бар да држимо тему отвореном док се не сетимо начина да нешто покренемо |
suncokret
@ Uto, 10.01.2012. 19:27 |
Upravo dobijen odgovor na pitanje sportske hale iz fonda za kapitalna ulaganja,po meni to ne stoji gde piše jer postoje namenska sredstva za namene koje su planirane.Ipak mislim da su pare namenjene kljajićevu otišle u grad da se pozavrši nešto...,a vi kad dodjete na red.Opet izbori opet obećenja.Gospodin Pajtić obećeva novu velelpnu sportsku halu u novom sadu,gde će se pripremati vrhunski sportisti,a odakle će izaći ti ,,vrhunski,,ako nema baze,ako nema masovnosti i na kraju im bi da živimo u manjim mestima,da imamo bar deo sadržaja kao u gradu.ogorčen kao sportski radnik,kao meštanin kljajićeva,a table nema već par meseci-bar smo mogli da proslavimo dan postavljnnja iste.Toliko!
![]() ![]() ![]()
|
sole
@ Sre, 11.01.2012. 09:35 |
|
Kao sto napomenuh negde u diskusijama od jedne table za halu sad imaju dva stuba za dva nova predizborna obecanja kanalizacija i gas.
Samo cekam da stubovi procvetaju.
|
besan kao pas
@ Sre, 11.01.2012. 15:16 |
“besan kao pas: Kao sto napomenuh negde u diskusijama od jedne table za halu sad imaju dva stuba za dva nova predizborna obecanja kanalizacija i gas.Стварно мислиш да ће имати морала доћи поново да нам обећавају нешто друго. ? А оне стубове сам видео, стварно делују тужно и сабласно, споменик једном изневереном обећању.
|
suncokret
@ Sre, 11.01.2012. 19:04 |
|
Nego šta nego će obećavati ponovo, možda nešto drugo ali hoće.
Pa šta si mislio da će se nešto postideti što su vas slagali.
E sad, drugo je pitanje kako će te vi reagovati na to, da li će te i dalje po starom ili će te staviti prst na čelo.
Svakako sami odlučujete, ako nemate boljih ostavite njih nak vas kradu i lažu, bar tu nema dileme.
Ajde javljajte kako teče kampanja, mora da će biti vruće kod vas u februaru, pa još mačke kad krenu, auu bre, ima da gori Kljajćevo.
|
mitagenije
@ Pet, 13.01.2012. 23:32 |
|
Pozdrav za moje Kljajićevcane :) Ono sto mi je drago je to sto se napokon bar malo prica o tome, pocinje da se primecuje da nesto ipak nije u redu sa ljudima koji sede u divnom nam Savetu Mesne zajednice (naravno ironicna sam u vezi ovog divno) Najveci problem oko toga je sto SVI mestani sela samo sede i pricaju, kukaju kako im nije dobro i kako nista ne funkcionise a NISTA NE PREDUZIMAJU POVODOM TOGA! Ja sam imala tu hajde da kazem srecu da odem iz sela, pruzila mi se prilika da napredujem, da vidim i nesto drugo, ali ne razumem ljude koji su tu ostali i mirno gledaju kako im selo propada. Meni je iskreno zao zbog toga. Sto se tice konkretno te sale, bila sam bas srecna kad sam videla tu tablu, i bilo je vreme da se obnovi ta sala al eto i to je bila prodaja magle, strasno! Zato ljudi, omladino, ORGANIZUJTE SE, mozete to, pokrenite i svoje roditelje, bracu, sestre i na sledecim izborima smenite ljude koji vam to rade jer smo ocigledno veoma nezadovoljni. Mozete to, potrebno je samo da se skupi prava grupa ljudi, pametnih ljudi a kojih jos ima u selu i uradite napokon pravu stvar, jer bice sramota ako na sledecim izborima opet pobede isti ljudi, tada cete opet samo kukati i nista necete postici a mozete mnogo toga, obezediti sebi selo koje ce vam pruziti toga puno a selo to moze jer ima veliki potencijal. Trgnite se, zasto da svi u okolini budu bolji od nas? Pozdravlja vas Zvonchcica :)
|
Zvonchica
@ Sre, 18.01.2012. 22:09 |