Politika > Tabloid: Već su povezani. Sad ih treba i vezati.

Foto 11431Grupa službenika iz opštinske uprave Sombora uputila je Tabloidu svoje viđenje, svojevrsnu malu analizu aktuelnog „kadrovskog” potencijala ovog nekada bogatog i prosperitetnog grada Bez okolišanja smatraju da se zapetljano „somborsko klupko” može otpetljati jedino ako se shvati i prihvati ko ga i kako zapetljava.
Prema ovom viđenju, „somborsko klupko” sastoji se od „organizatora” i „grupa”. U organizatore ubrajaju sledeće „inokosne subjekte”:
1. Goran Bulajić, predsednik Gradskog odbora DSS u Somboru, bivši direktor "Somborplina", bivši predsednik opštine Sombor, bivši direktor pošte u Somboru, sada direktor somborske filijale Republičkog zavoda zdravstvenog osiguranja;
2. Veljko Stojnović, potpredsednik Gradskog odbora DS u Somboru, pomoćnik pokrajinskog sekretara za lokalnu samoupravu i međunarodnu saradnju, zamenik gradonačelnika Sombora;
3. Živorad Smiljanić, predsednik Opštinskog odbora SPS u Apatinu, član izvršnog odbora glavnog odbora SPS, predsednik Opštine Apatin, čovek sa najviše funkcija u Srbiji.

Šefovi "grupa" su prema toj sistematizaciji:
1. Milorad Veljović i Saša Torlaković (DSS),
2. Dr Branislav Bojić i Nemanja Delić (DS)
3. Jovan Korać i Gordana Vulović (SPS)
Svaka grupa ima svoju podgrupu, svoje saradnike i izvršioce.
Kompletan text pročitajte na sajtu Tabloida!
SOinfo
@ Pet, 18.03.2011. 10:59
SOinfo
A Consigliere ?

Kanda fali neko,a za ovog " schefa",pod 2B,nisam siguran,on mi je vise onako poput statiste.
serpiko
@ Pet, 18.03.2011. 14:23
serpiko

Tekst je zanimljiva zbrka svega i svacega uz napadno odsustvo glavnog mestra visegodisnje price SL. sto bi opet moglo da znaci da sam udara na sve strane, ili da njegova kuhinja tuce po "neprijateljima".

Nedostaju Glavna ulica, Radnicki, smena gradonacelnika, monopol jedne firme na sve radove u gradu, nezakonito (bez tendera) dodeljivanje posla "Cistoci" itd, itsl, dakle samo su okrznuli pricu. Slabi su im insajderi....

gorstak
@ Pet, 18.03.2011. 18:27
gorstak
@gorstak, dobro zapazanje, i meni se ucinilo da podseca pomalo na unutarpartijski obracun. Smiley

U svakom slucaju, neke stvari sam prvi put ovde procitao, moram priznati, i malo se iznenadio. A tekst jeste rezultat rada partijskih i nekih drugih insajdera, svakako, gradske price nisu bile dovoljne za sastavljanje (ili bar ja imam takav utisak).
sinisa
@ Pet, 18.03.2011. 19:19
sinisa
Samokristalisanje ekipe, smeshni su i cela pricha jako smrdi :)

poruka menjana pre 7 godina
savamajstor
@ Pet, 18.03.2011. 23:44
savamajstor
Čuj priče u kojoj je Bojić mega-kriminalac, nesretni Delić koji sebi ni špricer ne zna sam da organizuje kriminalni master-mind, a u interpretaciji "grupe gradskih službenika" navodnih pisaca teksta, Siniša Lazić, od kojeg se inače us..u u gaće svako jutro kad dolaze na posao, otišao tetki po lek.
Sve mi se čini da je unutarstranački obračun DS došao do golih kečeva. Veselnik sa Bukovca , sam protiv svih. Čista epopeja.
malovarosanin
@ Ned, 20.03.2011. 00:16
reklo bi se da je prigodan stihić uz ovo   "...požutelo lišće ljubavi naše..."
iguana
@ Uto, 22.03.2011. 21:31
Idi ! 
Odmah nam je bilo jasno da su zapravo novinari krivi što živimo u lopovskoj državi. Lopovi su zapravo na zlo navedeni isključivo zbog tih odvratnih novinara.
By the way, potpuno si prijatelju promašio temu, pošto se uopšte ne radi o napisu nekog novinara. Toliko su ti mogli reći u mesnom odboru (koja god bila) stranke, kad si već dobio partijski zadatak.
malovarosanin
@ Uto, 12.04.2011. 23:28

@ zokysp

zar ti stvarno verujes da u pravnoj drzavi mogu da se dese stvari za koje pojedinci prozvani imenom i prezimenom? U pravnoj državi za takve stvari ide se u zatvor, a ne u novine .Na kraju krajeva, ako je neko nevin nema razloga da se plaši novinskih napisa i forumskih naklapanja.


poruka menjana pre 7 godina
golub
@ Sre, 13.04.2011. 14:37
golub
Odgovor na temu Premeštanje teme