SOinfo > ŽUTI KARTON ZA SoInfo ekipu

Vest, da je 9.12. međunarodni dan borbe protiv korupcije, nije se do 18 časova našla u vestima koje objavljuje ovaj portal. 
Svakako, isključivo je pravo uređivačke politike SoInfa da objavljuje ili neobjavljuje vesti koje smatraju važnim i u skladu sa slobodom informisanja, ali, mene lično čudi, obzirom da ta pošast pogađa sve koji žive i rade u Srbiji, da ta informacija nije objavljena. 
još više od ovoga me čudi izostanak reakcije tzv.NVO udruženja kojima su prepuna usta verbalnog zalaganja za ljudska prava, prava manjina, prava životinja, a da na ovaj da nemaju ama baš nikakvu akciju. 

Može se i razumeti izostanak konkursa Gradske vlasti povodom ovog dana i priređivanja performansa od strane NVO na ovu društvenu pošast, jer bi po logici stvari mesto za taj performans sasvim sigurno bilo na novom platou ispred Županije. 
Nadam se da će bar obrazloženja biti smislena i opravdana, ako ih uopšte bude, ili možda u Somboru ne stanuje korupcija. U tom slučaju se unapred izvinjavam !! 
branko558
@ Čet, 09.12.2010. 18:10
branko558
I šta ako je Međunarodni dan borbe protiv korupcije? Svaki dan je isti, traje 24h, živi se 24h, svaki dan treba da se obeležavaju svi oni dani za koje postoji međunarodni dan. Nisam znao da imate sudijsku licencu?
triletrip
@ Čet, 09.12.2010. 18:50
triletrip
I šta ako je Međunarodni dan borbe protiv korupcije?
Ništa, to je Vaše viđenje !  ali čemu takav ton i srdžba ??  Šta je loše u tome što sam podsetio na ovaj dan ?? Pa ko će ako ja neću !!  Ipak sam napisao da očekujem smislen odgovor a ne ponovno etiketiranje. 

I da ste objavili ništa se posebno ne bi dogodilo, ali ja sam aludirao na princip, da se objavi informacija, bez obzira koliko je ona nekom omiljena ili ne.  

Nisam znao da imate sudijsku licencu?
Pa tu licencu koju pominjete  ima svaki posetilac sajta, nisam ja ništa posebno, i ovde nije pitanje licence, već jednostavno pitanje: zašto to za Vas nije dovoljno dobra i korisna informacija za javnost.? Ništa više.http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2010&mm=12&dd=09&nav_id=478151

poruka menjana pre 1 godinu
branko558
@ Čet, 09.12.2010. 19:51
branko558
da se u somboru nešto bitno desilo povodom dana borbe protiv korupcije, verovatno bismo i napisali..

branko, ne smaraj
pcmaniac
@ Čet, 09.12.2010. 20:34
pcmaniac
A šta se to desilo za neke druge dane, recimo dan borbe protiv AIDS-a , pa ste ga primereno obeležili karakterističnim znakom. 

a i šta ste očekivali da se desi ??  Da niste možda očekivali nekakav skup u županiji, na primer ??  ili možda da se oglasi onaj osuđenik u ime naše MZ, ili šta ?? 

E, ali nasuprot tome, pompezno je obeležen DAN VOLONTERA ( ili dan lakovernika ) koji svakako dobro dođu da pokrpe po koju rupu i  to naravno- džaba.  

Čudno, povodom ovog dana nema ni upbičajenog i prikladnog saopštenja PU, zažto nema pojačane kontrole kao npr. za dan sećanja na stradale u saobraćaju. 
Simptomatično, veoma simptomatično !
branko558
@ Čet, 09.12.2010. 21:03
branko558
branko558: A šta se to desilo za neke druge dane, recimo dan borbe protiv AIDS-a , pa ste ga primereno obeležili karakterističnim znakom.
pokušaj za promenu da pročitaš vest na koju se pozivaš..

pošto već duže vremena bez razloga samo napadaš, provociraš i prozivaš korisnike i autore sajta, uvodimo ti zabranu pisanja poruka od nedelju dana..

žuti karton za branka
pcmaniac
@ Čet, 09.12.2010. 21:18
pcmaniac
„ U tom slučaju se unapred izvinjavam !! ”

Nadajmo se da će pažljivije čitati i unazad izvinuti.

D G
@ Čet, 09.12.2010. 22:41
D G
Ала сте се састали бећари... Да вас препоручим Ољи Бећковић, пошто и њен "форум" најбоље функционише када се на њему окупе истомишљеници?
sara
@ Uto, 12.07.2011. 10:04
Odgovor na temu