Politika > zloupotreba zvaničnog sajta ZBUO-a
<<12| Ja bi stvarno voleo stvarno da vidim jedan tvoj post bez da ne uvderis ili podj.... Branka...Mozda to tebi i jeste zanimljivo,a mozda ima i jos pojedinaca kome je to interesantno,ali ako nemas nista pametno da napises na bilo koju temu na ovom forumu bolje nemoj nista da napises.Vidim na profilu da imas 33 godine i ne mogu da verujem da jedna zrela osoba moze toliko da provocira bez ikakvog povoda(bar ja do sad nisam video da ti se Branko prvi obratio,ispravi me ako gresim),kao i da je tvoj profil posvecen svim 'fanovima' Branka.I jos jedna stvar,PC nije li ovo jedan od onih vidova diskriminacije i krsenja pravilnika foruma,konstantno vredjanje koje prolazi cak bez opomene?Nisam ovo napisao da bih odbrano Branka,verujem da je on daleko sposobniji od mene za odbranu,napisao sam ovo jer mi strasno smetaju OFF TOPIC komentari.Jbg sad je i moj komentar off topic,i eto kad ga procitas mozes slobodno da ga obirises. |
fanatx
@ Pon, 04.10.2010. 10:00 |
|
Razume, kad već duže vreme admin ne želi da reaguje, a i ti sam da si iole čovek nakon one privatne poruke , ne bi se više javljao i komentarisao moje postove. Lepo ti je rekao fanatx, imaš 33 godine i prazni se na nekoj drugoj strani, ako uopšte umaš nešto da radiš sem da sakriven pljuješ po svemu i svačemu, a da ni sam neznaš o ćemu se zapravo radi. A da se ti ipak malo teraš.... |
branko558
@ Pon, 04.10.2010. 14:18 |