Politika > Mladi LDP Sombor: 12. Avgust, Dan mladih
<<12|
pobrkao si me sa nekim :)) nisam u studiju 5, niti sam učestvovao u realizaciji proslave dana mladih ali i dalje mislim da je dosta mladih učestvovalo.. i moja procena je subjektivna koliko i tvoja svi prisvajaju ono što misle da je dobro.. isti je slučaj sa đinđićem, isti je slučaj sa 5. oktobrom, isto je i sa KZM.. meni je drago što većina stranaka misli da je KZM nešto dobro, za čije se zasluge vredi boriti.. ne vidim kako je problem studija 5 ili KZM to što su dobili takav kamion na korišćenje.. da je bio veći budžet, možda su mogli iznajmiti i neki kabriolet.. ne vidim da su mladi imali neki problem protiv tamića, tako da ne kontam zašto se ti onda kao penzioner toliko buniš |
pcmaniac
@ Sre, 06.10.2010. 21:13 |
|
Izvini Nemanja, ali ovde neko nekog muva ! Svako ko je gledao onaj snimak može da primeti tebe i u potpisu "Nemanja Dubravac, koordinator SOOPENA", takođe nosiš majicu STUDIA 5 i postavljaš njihov pano na kamion a ne pano Coca-Cole. lepo se čuje i tvoj glas, a sad ti kažeš da sa tim nemaš nikakve veze !? Pa šta i da si, i ako si učestvovao u svemu tome, šta je tu strašno, naprotiv ! Samo mi reci, molim te, kako neko ko gleda onaj snimak, a nije pritom bio prisutan uživo, može da izvuče drugačiji zaključak. Baš te po nekad nerazumem, i ostavi se više onih penzionera i sličnih gluposti, više ti je to otrcano i nije prava slika stvari. Nemanja, meni je tek 50, i ako me zamišljaš kao nekog starca sa šljakom u ruci, varaš se. I gde se dade ona tvoja čuvena tolerancija i borba za ljudska prava, ili možda oni preko 50 nemaju paravo na svoja prava !? Sve ovo naravno ne važi, ako ti slučajno nisi onaj N.D. sa snimka. |
branko558
@ Sre, 06.10.2010. 21:39 |
|
nemoj verovati svemu što vidiš na tv-u :) na onom snimku se može videti profesionalizam lokalnih medija :)) ono je bojan marković, predsednik studija 5.. moju sliku možeš videti na mom profilu.. ne volim kad se ljudi mešaju tamo gde im nije mesto, kao što pedesetogodišnjacima nije mesto u kreiranju omladinskih aktivnosti.. |
pcmaniac
@ Sre, 06.10.2010. 21:44 |
|
A tebi trebalo od avgusta pa do sada da demantuješ da to što piše da si ti, ustvari nisi ti nego bojan ! Ima te svuda i u svakom komentaru, jedino nisi primetio da da je neko neprofesionalno potpisao baš tvoje ime. Ajde! Tvoju sliku ću da gledam neki drugi put, a obzirom na tvoje nadrikomentare u maratonskoj temi, mislim da je neću ni gledati, i što bih ja gledao tvoju sliku ? a što se tiče tvoje opsednutosti i animoziteta prema ljudima koji ne studiraju u Beču i nemaju pritom 24 leta, i naravno ne podržavaju javno paradu ponosa, lepo ti je u odgovorio jedan od sagovornika; da bi bio poštovan, moraš i ti pokazati bar minimum poštovanja prema drugima. I gde si, molim te video da ja kreiram ili pokušavam da kreiram omladinske aktivnosti, zaboga milog ? Ti nikako da shvatiš poruke. Tako nešto je bilo organizovano i pre 50 god. dva zvučnika i buljuk mladih trči i igra, a organizatori gledaju, jel omladina na "pravom putu" ili skreće sa puta. Meni to sve liči na to, i od ove generacije, a posebno organizatora se očekuje nešto novo, u trendu, a Vi, od Grada Tamić, napred policija ( jedino su oni u peugeotu 307 a oni pre su bili u tristaću ) Onaj tvoj komentar o mladima iz Kljajićeva nikako ne stoji. Nije problem u njima već u marginalizaciji sela koje traje odvajkada.Nije problem jedino u danu mladih, problemi nastaju sa prvim danima srednje škole a kakva su iskustva seoske dece i sa kakviom vrstom diskriminacije se susreću u tem lepom Somboru, možemo nekom drugom prilikom. poruka menjana pre 2 godine |
branko558
@ Sre, 06.10.2010. 22:31 |
|
greška je meni totalno nebitna da bih je demantovao.. rekao sam ti da pogledaš moju sliku da bi video ko sam, tj da skontaš da nisam onaj sa tv snimka.. ne tolerišem netolerantne.. “I gde si, molim te video da ja kreiram ili pokušavam da kreiram omladinske aktivnosti, zaboga milog ? Ti nikako da shvatiš poruke. Tako nešto je bilo organizovano i pre 50 god. dva zvučnika i buljuk mladih trči i igra, a organizatori gledaju, jel omladina na "pravom putu" ili skreće sa puta.evo upravo ovde.. jer ti bi da se neke drugačije aktivnosti dešavaju.. pusti mlade da sami sebi organizuju zabavu, ok? ako im ne valja program namenjen njima, neka se oni bune, a ne pedesetogodišnjaci.. “Onaj tvoj komentar o mladima iz Kljajićeva nikako ne stoji.”a zašto to on nikako ne stoji? zato što ti tako kažeš? kako je to KZM marginalizovala selo kad je konkurs bio otvoren za sve mlade, iz celog grada? neka se javi neki tinejdžer iz kljajićeva i prijavi svoj program koji bi da realizuje.. ni mladi u centru grada nisu dobili gotove manifestacije, nego su ih sami osmislili, a uz podršku KZM realizovali.. jeste, postoji diskriminacija sela inače, ali ne vidim kako je to slučaj ovde |
pcmaniac
@ Sre, 06.10.2010. 22:59 |
|
A ti mu onda dođeš kao tolerantan, jes malo sutra, sve do prve reči koja ti se ne sviđa ili nije po tvom učenju ! "što se ne bune mladi iz Kljajićeva"; A kome tolerantni Nemanja, hvala bogu da si i sam priznao da diskriminacija postoji, ali nije to ona diskriminacija koja tebe zanima i koja bi pobudila tvoju pažnju. Pa kad već znaš, pa kad si već borac (jezički) za prava diskriminisanih, što se ne dotakneš i te teme, u pitanju su prevashodno tvoji vršnjaci i mlađi.!? Opet grešiš u shvatanju: Ne bih ja da Vam određujem šta da radite, otkud ti to, samo imam pravo da upozorim ako primetim da Vas, kao što su i nas, neko vuče za nos, udeli Vam po neku milostinju da se malo igrate, a Vi onda kometare: Pa neka je, važno je da se nešto radi, ili, pa neka ima tri ili pet funkcija u zemlji sa milion i kusur nezaposlenih, važno je da nešto radi !?. Zelen si ti još brajko da bi delio nekom životne lekcije, to se ipak radi malo kasnije. |
branko558
@ Sre, 06.10.2010. 23:19 |
“A ti mu onda dođeš kao tolerantan, jes malo sutra, sve do prve reči koja ti se ne sviđa ili nije po tvom učenju !”ne po mom učenju, nego po univerzalnoj deklaraciji o ljudskim pravima.. to bi trebalo da je i tvoje učenje.. “"što se ne bune mladi iz Kljajićeva"; A kome tolerantni Nemanja...”kome? pa od koga zavisi njihov položaj? od vlasti.. nek se bune njima, nek se bune kancelariji za mlade.. je l se javio neko u kancelariju za mlade? “Pa kad već znaš, pa kad si već borac (jezički) za prava diskriminisanih, što se ne dotakneš i te teme, u pitanju su prevashodno tvoji vršnjaci i mlađi.!? ”nemam šta da pišem na tu temu.. ja na tu temu radim, a organizacija u kojoj sam je ovog leta organizovala sastanak predstavnika ex-yu organizacija koje se bave alternativnom muzikom i kulturom, tribinu o problemima alternativne muzičke scene danas, kao i muzičke nastupe nekoliko bendova u bačkom monoštoru u saradnji sa nvo podunav iz bačkog monoštora.. zašto se neko iz kljajićeva nije uključio? ako mladima iz kljajićeva fali događanja, neka pišu projekte, neka se bune javno.. do sada nijednog od njih nisam video na brojnim razgovorima sa KZM “neka ima tri ili pet funkcija u zemlji sa milion i kusur nezaposlenih, važno je da nešto radi ”niko ovo od nas iz omladine nije rekao i nemoj da izmišljaš stvari samo da bi ispalo da imaš neki argument.. “Zelen si ti još brajko da bi delio nekom životne lekcije, to se ipak radi malo kasnije. ”evo ko o godinama govori.. |
pcmaniac
@ Sre, 06.10.2010. 23:28 |
|
Kad nešto stavljaš pod navodnike, nemoj izdvajati iz konteksta, i sam si toliko učen da onda izdvojeni deo gubi svoj smisao i menjaš ono što je rečeno celovitim tekstom. Nije to tebi toliko nepoznato, znaš ti dobro kako se to radi. Što pritom nisi pod navodnike stavio i svoje reči, kad je u pitanju G17 i njihova promocija, koliko se sećam, rekao si, pa nek se promovišu ! A ja te pitam: A zašto da se promovišu na takav nedozvoljen način: Zašto i drugi nemaju istu mogućnost da se promovišu na takav način:? Kako jedan mlad čovek, evropejac i Bečki student može da ima takav stav, pa nek se promovišu, važno je da nešto rade ??? ( i troše državne pare kao svoje ) |
branko558
@ Čet, 07.10.2010. 00:14 |
|
citirao sam onaj deo jer sam na njega i odgovarao.. prvi deo jesam rekao, a taj drugi nisam i zato sam ga izdvojio, jer si pokušao da ga poturiš kao neku od izjava mene ili nekoga iz omladine.. za g17, KZM i prisvajanje sam već rekao svoj stav ako je bila politika g17 da se osnuju KZM po gradovima, onda neka se hvale.. da li je to bila njihova politika, da li su je samo oni sproveli u delo, ne znam.. ne zanima me.. zanima me kako radi KZM, a ne g17 poruka menjana pre 2 godine |
pcmaniac
@ Čet, 07.10.2010. 00:19 |
|
a čemu onda principi Nemanja, čemu onda oni služe. Treba li ih poštovati ili na momenat ne. Po tebi, od prilike do prilike, od slučaja do slučaja. To već ne ide!
poruka menjana pre 2 godine |
branko558
@ Čet, 07.10.2010. 00:35 |
|
stvarno nemam vremena ni volje da se brinem šta priča i radi g17 na lokalu.. nijedna stranka na lokalu u srbiji ne može da radi puno drugačije od centrale i zato je dovoljno pogledati im vođe i znati kakva je stranka pogotovo nemam vremena da protestujem protiv tako nebitnih stvari kao što je svojatanje nekih stvari na lokalu.. kao što sam već rekao, bitnije mi je kako KZM radi.. |
pcmaniac
@ Čet, 07.10.2010. 00:52 |