Politika > Na Trgu u 18:30!
<<12| Draga gosp. iz LDP koliko sam prateći vesti uspeo da primetim gosp. direktor kancelarije za mlade u Bg se hvalio kako je LDP otvorio kancelariju za mlade na nivou grada Beograda toliko o tome ko šta promoviše i da ne treba da bude politikanstva ........ A što se tiče konstatacije da je 15.000.000. malo navedite koliko je pre toga novca uloženo u Sombor a sve za poboljšanje položaja mladih ........ Verujte NIJE MALO |
perakojot
@ Pon, 16.08.2010. 16:07 |
| http://www.youtube.com/watch?v=Kl1FEsURrkA |
coborsm
@ Pon, 16.08.2010. 17:31 |
Bravo Mifi, bravo!!! ![]() ![]() ![]() zaebite vishe stranke i boje... gledajte kako cete nesto uraditi....obicno biva politika ispred svega - strucnosti nigde... i rad velike vecine se svodi na saopstenja i bla bla... ajmo malo zavrnuti rukave! |
SoulFly
@ Pon, 16.08.2010. 19:22 |
|
Verovatno bi ste sad očekivali da repliciram na kritike koje ste izneli, ali nema razloga .složiću se sa svim kritika u vezi statusa mladih u gradu( od budžeta do LAP).
Hajde svi zajedno da uradimo nešto za mlade u gradu i selima! Hajde da ustanemo i počnemo raditi za početak |
OsVEtA
@ Uto, 17.08.2010. 12:59 |
|
NVO nije nista pokrenuo u Somboru??? NVO iz debelog lada komentarise??? |
mifi
@ Uto, 17.08.2010. 13:33 |
| voliću, u kom ti gradu živiš, kad si tako neinformisan o aktivnostima nvo? |
pcmaniac
@ Uto, 17.08.2010. 13:47 |
| Lojalni ofarbani (raznih boja) aktivsti ustvari čekaju u redu za posao dok ofarbane VOĐE smišljaju imaginarne akcije za mlade aktiviste kako bi im zamazali oči što im još uvek nisu pronašli posao. Čekaju da ih pozovu oni od gore, čuvajući poziciju VOĐE omladine. Oko toga se sve vrti, jedino NVO sektor radi konkretne akcije za mlade, bez obzira na "boju", nacionalnu i versku pripadnost. |
zeze
@ Uto, 17.08.2010. 14:47 |
|
Pa ne verujem ochima svojim!!! jedino pametno shto je napisano je ovo "ajmo svi zajedno" ...od pochetka ne mozhemo, jer smo daleko odmakli od te tachke...mozhemo jedino od pochetka da krenemo u prichu - SVI ZA MLADE, BEZ OBZIRA NA BOJE...ako je to uopshte i moguce... a da NVO sektor nije uradio....pobogu... JEDINI je uradio...sve ostalo, kesa....nula bodova! samo saopshtenja i pseudo akcije... |
SoulFly
@ Uto, 17.08.2010. 14:59 |
|
Uvaženi Tibi i Nemanja,
očigledno ste pogrešno protumačili kritiku koju sam izneo. Dobro sam upoznat u rad i delo svake NVO u gradu i selu. Moja kritika prema NVO je da možemo bolje i više. Da NVO bude inicijator većeg budžeta, da se vrati u potpunosti Dom omladine mladima, da KZM ima svoje PROSTORIJE, da mladi imaju klub mladih i sl. Još jednom ponavljam "Svaka inicijativa koja ima za cilj dobrobit jedne tako važne grupe kao što su mladi, ne bi trebalo da bude omlaovažavana, već podržana konsenzusom svih" |
OsVEtA
@ Uto, 17.08.2010. 16:11 |