Zabava > EXIT 2010
|
program je generalno bio slab (jeftin), prilično loše raspoređen (lollobrigida headlineri?!), sa kašnjenjima, izmenama..
nekoliko bina je na (bar) pola sata bilo bez struje, a za vreme nastupa chemical brothersa deo ozvučenja je riknuo, pa se i na 20 m od bine opušteno moglo razgovarati, bez vikanja..
u kampu je radilo nekoliko stotina volontera, što je dovelo do loše organizacije kampa.. niko na recepciji nije znao raspored vozova/autobusa, ni ovih redovnih, ni onih besplatnih (u organizaciji exita)
u određenim periodima nije bilo moguće ostaviti telefon na punjenju, zbog navodnog nedostatka utičnica (iako neko ispred tebe pokupi svoj telefon sa punjenja), a nije bilo moguće ni ostaviti telefon kod njih, pa da ga stave na punjenje kada bude bilo mesta..
ove godine izostao je i tradicionalni vatromet..
ipak, zadovoljan sam ovogodišnjim exitom.. otkrio sam dva benda (sexy sushi i bonaparte), dobio još nekoliko prijatelja.. a to su mi i glavni ciljevi exita..
takođe, gužve skoro da i nije bilo, ni na recepciji kampa, ni na zameni vaučera za narukvice, ni na samoj tvrđavi.. moja procena je da je ove godine exit posetilo za 1/3 manje ljudi u odnosu na prošlu godinu
vidno lošija organizacija, očigledno manji budžet.. nadam se da će sledeće godine biti bolje
|
pcmaniac
@ Ned, 18.07.2010. 03:59 |
|
Za sve one koji su besni na lošu organizaciju Exita i njihov neviđeno jeftin line up! Fejsbuk |
mifi
@ Ned, 18.07.2010. 11:39 |