Zabava > EXIT 2010

exit je ove godine organizaciono bio najlošiji do sada..

program je generalno bio slab (jeftin), prilično loše raspoređen (lollobrigida headlineri?!), sa kašnjenjima, izmenama..

nekoliko bina je na (bar) pola sata bilo bez struje, a za vreme nastupa chemical brothersa deo ozvučenja je riknuo, pa se i na 20 m od bine opušteno moglo razgovarati, bez vikanja..

u kampu je radilo nekoliko stotina volontera, što je dovelo do loše organizacije kampa.. niko na recepciji nije znao raspored vozova/autobusa, ni ovih redovnih, ni onih besplatnih (u organizaciji exita)
u određenim periodima nije bilo moguće ostaviti telefon na punjenju, zbog navodnog nedostatka utičnica (iako neko ispred tebe pokupi svoj telefon sa punjenja), a nije bilo moguće ni ostaviti telefon kod njih, pa da ga stave na punjenje kada bude bilo mesta..

ove godine izostao je i tradicionalni vatromet..

ipak, zadovoljan sam ovogodišnjim exitom.. otkrio sam dva benda (sexy sushi i bonaparte), dobio još nekoliko prijatelja.. a to su mi i glavni ciljevi exita..

takođe, gužve skoro da i nije bilo, ni na recepciji kampa, ni na zameni vaučera za narukvice, ni na samoj tvrđavi.. moja procena je da je ove godine exit posetilo za 1/3 manje ljudi u odnosu na prošlu godinu

vidno lošija organizacija, očigledno manji budžet.. nadam se da će sledeće godine biti bolje
pcmaniac
@ Ned, 18.07.2010. 03:59
pcmaniac
Za sve one koji su besni na lošu organizaciju Exita i njihov neviđeno jeftin line up!
Fejsbuk
mifi
@ Ned, 18.07.2010. 11:39
mifi
Odgovor na temu