Kultura > JEL TO MORA OVAKO???
| Jel to mora ovako? |
djboksa
@ Pon, 05.04.2010. 21:04 |
| gde je ovo, kod Tromeđe? |
triletrip
@ Pon, 05.04.2010. 23:13 |
|
Napokon slike naše stvarnosti ! Malo komentara nebi bilo odgoreg ! Pored onih lepih slika Sombora i okoline, napokon i slike naše stvarnosti. Ovako nešto je i potrebno, prikrivati netreba ništa, baš suprotno, možda se tako nešto pokrene. Slično ovome, fekalije i žabokrečina su i ispred same i nedavno obnovljene ( samo neznamo koliko plaćene) zgrade doma kulture u Kljajićevu.
Na našu žalost, razni dopisnici "objektivnih" novina kao što su npr.Somborske slikaju lepo ofarbani odžak na zgradi a neće da vide fekalije koje se već godinama izlivaju i pune šanac ispred Doma Kulture i glavne autobuske stanice. Još jednom, svaka čast za ovaj foto, samo tako nastavite i zatrpajte naslove, možda će neko reagovati, materijala ima na pretek. |
branko558
@ Uto, 06.04.2010. 09:30 |
| Da da kod tromedje.Sad cemo malo da zapnemo da ih zatrpamo .Hvala na podrsci |
djboksa
@ Uto, 06.04.2010. 11:03 |
|
Evo slike uređenog Doma Kulture ( nezna se koliko je utrošeno ) ispred kog je šanac prepun fekalnih otpadnih voda. Evo primera kako slika može da vara, nemoguće je da snimatelj nije video baru koja i zaudara naokolo. U neposrednoj blizini je autobuska stanica, pijaca ali i kuća predsednika Saveta !!! poruka menjana pre 2 godine |
branko558
@ Uto, 06.04.2010. 20:44 |
|
nisam video baru :))) zanimao me je dom kulture :) |
pcmaniac
@ Uto, 06.04.2010. 22:03 |
|
Nemoguće da nisi video, iz ugla kog je snimljeno veoma je vidljivo, a što se tiče tvog zanimanja za sam dom kulture, sumnjam da si sam došao na ideju da to snimiš, bilo bi dobro da navedeš ko je naručio snimanje i kojim povodom. PS: Nije slep onaj ko nevidi, već onaj ko ne želi da vidi. |
branko558
@ Uto, 06.04.2010. 22:26 |
|
pentagon je naručio fotografisanje, priznajem a nisu hteli da prikažem baru i fekalije, jer je to ustvari proizvod njihovih pogona i cilj im je da potruju stanovnike kljajićeva.. čuli su da je neki branko iz kljajićeva blizu otkrivanja njihove velike zavere.. ne zanimaju me kljajićevačke fekalije :) poruka menjana pre 2 godine |
pcmaniac
@ Uto, 06.04.2010. 23:16 |
|
Ajd da doprinesem temi oko ove kanalizacije :)
Šta vam rade ona ekološka udruženja u Kljajićevu? Znam da ih ima, pa dajte nek se malo razmrdaju i počnu da se ponašaju kao ljubitelji zdravog životnog okruženja i nek pokrenu pitanje rešavanja te kanalizacije.
Sve više stičem utisak da su resursi koje imate u Kljajićevu potpuno neuvezani. A imate svašta, u smislu raznih zainteresovanih građana, udruženja, dece i mladih, prosvetara, sveštenstva, obrazovanih ljudi iz oblasti relevatnih za prirodu, ekologiju, zemljište, pa onda...imate još uvek očuvanu tradiciju rada "na mobu" i ko zna šta još imate (ti Branko bolje znaš to od mene) .
Umesto sabiranja negativnih poena i traženja krivca, dajte se ljudi malo organizovati da se nešto konstruktivno reši.
Kljajićevo je nekad bilo lepo selo, prisetite se malo tog perioda. Bruka je na šta selo sad liči, a za to ne može biti kriva samo mesna zajednica, mada je svakako odgovorna za činjenicu da je sramota na šta selo sad liči, ali su za lep izgled i život u selu, odgovorni i svi oni koji u njemu žive.
E što se tiče ovog pc manijaka što radi za pentagon, on mi je oduvek bio sumLJiv, a sad mi je jasno i zašto,sam se otkrio, hehehhehe
|
iguana
@ Čet, 08.04.2010. 10:52 |
|
PC, nemoj biti nervozan, ipak si ti jedan od saradnika i urednika ovog sajta, nisi ništa loše uradio pa i ako su naplatio koju kintu ! U budžetu MZ je predviđena i ta stavka, usluge informisanja pod kontnim brojem 423400, to je sasvim legalno utrošen novac koji se uredno isplaćuje preko omladinske zadruge. Jedino što možda nije dobro, ako je tvoja navodna dnevnica pisana na nečije drugo ime. Za takve rabote je naš sekretar već osuđen (tebi je to poznato) i pod uslovnom je kaznom, nebi bilo zgodno da mu prišiju još jednu, onda mu palete ne ginu. Možeš doći da naslikamo šanac pa da objavimo, da vidimo ko laže. |
branko558
@ Čet, 08.04.2010. 11:54 |
|
čovo, aj prestani da vređaš kao što sam rekao, nije mi niko osim pentagona platio da slikam vaš dom kulture.. neću dolaziti da slikam vaše fekalije.. još jednom, ne zanimaju me :) |
pcmaniac
@ Čet, 08.04.2010. 15:12 |
| Au..al te je uvredio.... |
Tapazzirung
@ Pet, 09.04.2010. 16:59 |
| Branko, šta misliš da organizuješ radnu akciju čišćenje tog šanca:)? |
Razum
@ Pet, 09.04.2010. 18:59 |
| Ovo ti je baš RAZUMno ! |
branko558
@ Pet, 09.04.2010. 19:04 |