Život > Smena gradonačelnika

<<>>
123
e, da znas da skroz kontam zasto nemas muda da se potpises imenom i prezimenom na ono sto pises. lako iskazivati tzv-no misljenje kad ne znaju ko si, zar ne?
baksuz
@ Sub, 17.10.2009. 14:31
baksuz
:?

poruka menjana pre 2 godine
megi
@ Sub, 17.10.2009. 20:04
Danas
savamajstor
@ Pon, 19.10.2009. 12:29
savamajstor
Facebook grupa za podršku gradonačelniku: http://www.facebook.com/group.php?gid=178156150134&ref=nf
trenutno ima 124 člana
pcmaniac
@ Uto, 20.10.2009. 01:00
pcmaniac
168
ME
@ Uto, 20.10.2009. 09:57
275 :)
pcmaniac
@ Uto, 20.10.2009. 16:38
pcmaniac
366 :clap:
ME
@ Uto, 20.10.2009. 21:30
450 sa tendencijom stalnog porasta :)
tam
@ Sre, 21.10.2009. 11:42
465
Vojvođanka
@ Sre, 21.10.2009. 13:14
Vojvođanka
Mislim da ti glasovi zaista nishta ne vrede pre izbora :)
savamajstor
@ Sre, 21.10.2009. 13:52
savamajstor
Vrede! Možda izbori nisu ni potrebni. Pogotovo što su preskupi. Glasovima smo, ako ništa drugo, pokazali da nismo ovce :duel:
Vojvođanka
@ Sre, 21.10.2009. 15:02
Vojvođanka
Mozhda niste ovce, ali glasovi konkretno ne vrede nishta. Niti ih ko broji, niti je bitno shta "narod" misli! Mislite na ovaj nachin tokom izbora, to je najbitnije! 450 glasova u lokalu chuda chini!
savamajstor
@ Sre, 21.10.2009. 17:56
savamajstor
savamajstor:
Mislim da ti glasovi zaista nishta ne vrede pre izbora :)

laganih 500 clanova za 2 dana

jedino se ne bih slozio da nista ne vrede.Takodje,mislim da to nije 500 glasova nego 500 imena i prezimena koji su javno dali podrsku gradonacelniku,za razliku od gore navedenih komentara pod raznim nikovima.

A da nije toliko beznacajno govori i danasnji clanak u blicu,gde novinar citira post ali ima i malu gresku umesto 500 za dva dana napisao je 250 za tri dana
nepristrasan
@ Sre, 21.10.2009. 18:05
HA HA HA tih 300 glasova na facebook-u neće spasiti tzv-nog gradonačelnika!
Razum
@ Sre, 21.10.2009. 19:34
Razum
Ajde već kad toliko pričamo ko je koliko uradio, tj koliko je taj ser."Gradonačenik" koji glumi na tom mestu kao i njegovi sledbenici, uradio za naš grad, pošto se baš svašta piše i to oni koji nemaju pojma o bilo čemu. Ja bih Vas zamolio da mi napišete šta je to taj Gradonačelnik u ovoj godini ipo dana uradio za naš grad-osim farsa. koliko ja znam ali sasvim slučajno da Demokratska stranka i Siniša Lazić su uradili sledeće:
-Obnova sale KUD "Andi Endre" - Stanišić
-Izgradnja kanalizacije Bukovac-Centrala
-Adaptacija škol.zgrade Branko Radičević u Staparu
-Izgradnja studenskog doma u okviru Pedag.fakulteta sa funkcion.opremom
-Asfaltiranje ulice Dože Đerđa, projektovanje i izgradnja dva lokalna puta za Telečku
-Rekonstrukcija i povezivanje puteva u ulicama Zmaj Jovina i Žarka Zrenjanina u Doroslovu
-Izgradnja zgrade Osnovne škole 22.Oktobar u B.Monoštoru
-Adaptacija pijace za prodaju namernica, životinskog porekla u Somboru
-Sanacija dela školske zgrade ŠOSO Vuk Karadžić u Somboru
-Adaptacija dela zgrade Sokolskog doma u Somboru
-Završetak izgradnje školske zgrade OŠ Dositej Obradović u Somboru
-Radovi na adaptaciji zgrade OŠ Moše Pijade u B.Bregu
-Izgradnja biciklističko-šetne staze odbrambenim nasipom uz Veliki bački kanal
-Izgradnja projekto-tehničke dokumentacije za sanaciju ulica u Sv.Miletiću
-Izgradnja kanalizacije otpadnih voda u naselju Venac Petrove Gore u Somboru
-Rekonstrukcija i uređenje ulice Kralja Petra I sa delovima ulivnih ulica
-Nabavka opreme za ZC Dr Radivoje Simonović u Somboru
-Adaptacija sale u zgradi MZ Kolut u Kolutu
-Izgradnja istočne tribine sa pratećim objektima na gradskom stadionu u Somboru
-Nastavak izgradnje Pravoslavne crkve u Čonoplji
-Radovi na adaptaciji zatvorenog bazena Sombor
-Rekonstrukcija Rimskokatoličke crkve u Čonoplji
-rekonstrukcija svetilišta u Doroslovu
-Adaptacija i sanacija zgrade vatrogasnog doma Telečka u Telečkoj
-Izgradnja bolničkog paviljona Odeljenja za neurologiju ZC Dr Radivoje Simonović
-Adaptacija postojećih objekata u višenamenski prostor OŠ Nikola Vukićević u Somboru
-Završetak izgradnje školsko-sportske sale u Riđici
-Izvođenje radova na pojačanom održavanju regionalnog puta P-105/1 deonica Bračulj salaši Stanišić
-Izgradnja deonice lokalnog puta Čonoplja - Pačir
-Izgradnja jednosmerne saobraćajnice u Proleterskoj ulici u Sv.Miletiću
-Izgradnja puta do Štrpca u Bezdanu
a to nije uradio "Gradonačelnik" tačnije ni započeo, kao što neki pišu!
nilola
@ Sre, 21.10.2009. 20:07
Gospodine Vučkoviću kako mislite demokratska stranka i Siniša LAzić? Pa zar i dotični Jović nije u DS-u? Kao drugo sa čim se bavi taj Siniša LAzić tj. koja je njegova funkcija?
Treće, koji je posao gradonačelnika? Četvrto, zašto izdvajate gospodina Lazića? Jel on ima neki čaroban štapić pa je to sve sam rešio, ili je to sada neka kampanja za možda budućeg gradonačelnika.

Očekujem odgovor!
Razum
@ Sre, 21.10.2009. 20:55
Razum
Ha, ha, ha, administratori, ne dajte Zutima da se ovako besramno promovisu, a bez nadoknade. :D
Nek svoje unutarstranacke obracune obavljaju na zatvorenim sednicama, a ne ovako da zagadjuju virtuelnu sredinu. :)
sinisa
@ Sre, 21.10.2009. 21:06
sinisa
@nilola
sve su to projekti Fonda za kapitalna ulaganja APV i da DS nije dovukao nista od tih silnih novaca u Sombor, bila bi yesca bruka, pogotovo jer je Sinisa Lazic tamo gde jeste, tj. bio je sekretar za privredu, a sada je potpredsednik Skuptine Vojvodine. A ne vidim da izgradnja tribine na Radnickom napreduje, neki dan sam bio na utakmici. A cujem od radnika u Mostongi da nema dovoljno para za zavrsteka rekonstrukcije. Staza pored kanala izgleda nece nikada da dobije rasvetu, celo leto nije radila, a nije mi jasan ni onaj ogroman beskorisni parking i put koji je jako glupavo isprojektovan, cudo da se jos niko nije slupao. Uglavnom, nista od nabrojanog nije zapoceo ni Sinisa Lazic, vec Fond za kapitalna ulaganja i slicne institucije. Ostaje da cekamo nove izbore, pa onda pamet u glavu.
alter_nator
@ Sre, 21.10.2009. 21:50
Ako treba nekoga smeniti, onda treba smeniti gradski odbor DS-a. A u skuptinu grada staviti ljude koji misle svojom glavom, da ne budu samo dizaci ruku. Taj posao mogu da obave i lutke iz izloga. Mislim na sve stranke.
alter_nator
@ Sre, 21.10.2009. 21:55
nilola:
Ajde već kad toliko pričamo ko je koliko uradio, tj koliko je taj ser."Gradonačenik" koji glumi na tom mestu kao i njegovi sledbenici, uradio za naš grad, pošto se baš svašta piše i to oni koji nemaju pojma o bilo čemu. Ja bih Vas zamolio da mi napišete šta je to taj Gradonačelnik u ovoj godini ipo dana uradio za naš grad-osim farsa.

Kakva besramna promocija, pa ljudi to je sve novac poreskih obveznika, nemate pravo da zasluge pripisujete sebi, ni stranka, ni Lazic. A da ne pricam da su i on i Dusan u istoj stranci, a ovamo je Lazic uradio a Jovic nije.

TESKI APSURD
Zver
@ Čet, 22.10.2009. 14:24
Zver
<<>>
123
Odgovor na temu