Softver > Sega MegaDrive II

Nadam se da sam otvorio na pravom mestu,ako ne neka premeste moderatori :]
Setio sam se bas pre neki dan ove po meni najbolje sega konzole.izvadio sam je iz ormara,ocistio i nasao par kertridza(imao sam jos i 2-3-4 ali ko zna gde je to kod burazera) i zaraza je ponovo krenula.nema sta konzola je ubedljivo najbolja od svih sega proizvoda i grafika i sami zvuci su uzasno bolji nego one pijacarske sege :D no da predjem na to zasto sam otvorio ovaj topic.da li je neko od vas igrao ovu konzolu,koje igrice je igrao,da li je jos ima,da li ima neke igrice(ako je voljan da ih da/proda)? malo da diskutujemo o dobrim starim vremenima kada se znalo samo za segu,kad se przio fudbal i mortal kombat po cele dane :)
Damned in black
@ Ned, 19.04.2009. 14:10
mortal kombat.. najzaraznija igrica :D
pcmaniac
@ Ned, 19.04.2009. 14:14
pcmaniac
e to pc, Mortal Kombat 2 i 3... zju... pola detinjstva sam proveo sa fatalitijima, animalitijima i kombo hitovima :)

sub zero i johnny cage rulzzzzzzz :)
SoulFly
@ Ned, 19.04.2009. 15:56
ja se secam kada je u kosmosu 2 bilo tih crnih ketridza za iznajmiti.nekako skupim kintu od dzeparca pa iznajmim 2-3 igrice i sve se zurim da odem kuci da igram :lol: koja su to bila vremena :)
Damned in black
@ Ned, 19.04.2009. 17:01
Imam ja nekih desetak igara. Znam da imam Mortal 3 i Mortal 3 Ultimate, Earthworm Jim-a, i jos neke... Nem pojma. Sad cu da nabijem glavu u prashnjavu kutiju pa da iskopam da se podsetim :)

Dodji Tibby da ti chika Marko pokaze par fatality-ja, a pre toga da te izbubeckam ko vola u kupusu :lol:
Johny
@ Ned, 19.04.2009. 18:03
Johny
ha! Banas, you wish... tolko sam ljushtio tog chuda i razbijao svakojake... chak sam i na neke turnire ishao :))))
valjda je ostalo bar 5% od toga...to ce biti dovoljno da te preslisham :P
SoulFly
@ Ned, 19.04.2009. 18:18
Moj matori je redovno pwnovao tenkice na Segi :P
Ko manijak sam picio GOAL 3 i onaj Street Basketball gde je moguce tuci druge igrace, uzimat tudje koseve i stavljati ih kao svoje xD
A sa burazerom sam ko klinac stolicom pravio zaklon da ubijamo patke xD
Ama picio sam sve sto mi doslo pod ruku, onaj Thunderbirds sam obozavao...a tuce da ne pominjem...

Sega rulz, ostalo sve je meeeh....
markoca
@ Pon, 20.04.2009. 02:32
markoca
Odgovor na temu