Softver > SomborInfo Gaming Community

Dobri ljudi!

Postoji jedna inicijativa za koju nam je neophodna podrska veceg dela naseg nam dragog Sombor Info community-ja.
Smatramo da ova zajednica zaslužuje da ima svoj server, tako da smo pokrenuli inicijativu za kupovinu naših servera..
U pitanju 1 public i 1 ClanWar server Counter Strike, sto bi znacajno doprinelo sirenju zajednice. Samo dizanje CW servera otvara vrata organizovanju online turnira, igranju klanskih meceva i nizu drugih pogodnosti.
E sad, za sve ovo, potrebna je finansijska pomoc, svakog ko može i želi da ucestvuje. Za uzvrat, kao zahvalnost za tu vrstu pomoci, svako ko priloži novac, dobice extraslot za ulazak na server, kao neka vrsta zahvalnosti sa naše strane. Da ne bi bilo kasnije zabune oko svega, moramo reci neke stvari sad odmah, pa ako nekom odgovara - lepo, a ako ne, sve je na dobrovoljnoj bazi :D

- Za održavanje servera ce biti zaduženi ljudi strucni za to, koji su nam naši prijatelji iz KGB-a podigli na njihovoj masini. Znaci, glavni admin i covek zadužen za održavanje samog servera bi bio s1meoN tj. ja.
- Ljudi koji su ranije imali extraslot, dobijaju ga i sada bez obzira da li ce ucestvovati u akciji ili ne, mada bi bilo u redu da, ako mogu naravno, oni prvi pomognu u kupovini mašine.
- Ljudi koji nisu imali ranije extraslot, a ucestvuju u kupovini, dobijaju extraslot kao izraz zahvalnosti za taj cin.
- Drugi ljudi koji svojim ponašanjem i zalaganjem u vezi samog servera zaslužili da budu nagradjeni, posle kupovine servera, mogu dobiti extraslot, ako admin tim to usvoji.
- Pravila na serveru ostaju ista. To što je dao novac, nikako ne znaci da ima posebne privilegije, da ne mora da se pridržava pravila, da vreda, omalovažava korisnike, da radi bilo šta što nije u skladu sa pravilnikom ovog servera (Ne daj Bože da koristi cheat-ove). Ista pravila važe za sve.
- Sva procedura oko kupovine ce biti javna. Novac, koliko ko može i želi, može se uplatiti na racun ................. Onog trenutka kad se dostigne dovoljna kolicina novca za kupovinu odgovarajuce mašine, bice odmah objavljeno na forumu. Sve pare koje budu uplacene posle toga, bice vracene pošiljaocu.
- Ja ce nakon što se novac skupi, na netu okaciti kompletan izvod sa svim transakcijama sa odgovarajuceg racuna, kako bi se videlo da nisu pokusane malverzacije i zarada na ovoj inicijativi.

Ova inicijativa koja ima za cilj da svima nama stvori još lepše mesto za druženje i igranje, sa mnogo vecim mogucnostima nego do sada.
Znaci svako ko je u mogucnosti da uplati neku sumu nek mi posalje PM,mail ili msn za dalje podatke....

Kontakt:
MsN: cyberiaa@live.com
e-mail: krca@echo-tech.org
i PM :)
Hvala!

[/center]

poruka menjana pre 4 godine
s1meoN
@ Sub, 12.07.2008. 01:03
Hajde predstavi se i reci koliko treba para za ceo poduhvat ?
savamajstor
@ Sub, 12.07.2008. 02:48
savamajstor
Ljudi igraju i druge igre, zasto je samo CS obuhvacen ><
markoca
@ Sub, 12.07.2008. 03:35
markoca
Ovako : Za Cs sam izracunao....i imamo 2 Varijante:

1.Placamo Mesecno : 4500din
2.Placamo na 6Meseci/1Godinu pri kojim ostvarujemo neke popuste...

Za ostale igrice mi javite...pa cu da vidim
s1meoN
@ Sub, 12.07.2008. 11:16
Za ostale igre treba da se nakupi masa kako bi se obuhvatile u projekat. Smara vec da budu samo WCIII i CS...
markoca
@ Ned, 13.07.2008. 02:49
markoca
znaci nista od akcije...nema zainteresovanih...a sto nebi soinfo kao organizacija soponzorisala cs servere? ja sam uspeo da napravim kompromis...servere bi dobili ukupno za 3000din....
s1meoN
@ Ned, 13.07.2008. 18:08
zato sto SoInfo jedva placaju i svoje servere...

a sto se mase tice... pa uvek ima ljudi koji su na to spremni... ali je vecina vec na nekim drugim serverima i verovatno ne bi davali pare za novi ako vec ne placaju ovaj na kojem igraju...
sorrowscavenger
@ Ned, 13.07.2008. 18:47
sorrowscavenger
aha...pa eto...treba mi 3 coveka...koji ce npr. da davaju po 1000din....mesecno...ili 6po 500...uvek se moze naci....ajde...dacu i ja 1 deo...
s1meoN
@ Ned, 13.07.2008. 20:48
bez uvrede, ali imam pametnija posla a i nemam neq zelju da placam 1000 din mesecno ako vec imam lokalni server, koji je btw, za dzhaba.
jbg...
preporucujem ti da se nakacis i ti na neki piratski domaci ili ciji vec server nego da se zajebavas sa pravljenjem svog.
sorrowscavenger
@ Pon, 14.07.2008. 00:43
sorrowscavenger
hm....nemoras da h8ujes...reci da neces...a ja imam zelju i niko me nece spreciti...inace...
s1meoN
@ Pon, 14.07.2008. 02:04
jesi probao da se obratis vlastima? napises projekat?
dvnitycker
@ Pon, 14.07.2008. 09:36
dvnitycker
ne bacam h8 niti h8ujem samo ti lepo kazem.
nemas potrebe praviti jos jedan server kada vec postoji mali milion na kojima stalno ima igraca...
ali ako je to bas tvoja zelja da uspes - samo napred.
sorrowscavenger
@ Pon, 14.07.2008. 22:33
sorrowscavenger
Ma lepo Hamachija u ruke i ko hoce da se igra nek se javi !!!
SVE JE FREEE !!!
MOZEMO SVE IGRE KOJE PODRZAVAJU MULTIPLAYER !!!
batat
@ Čet, 02.10.2008. 21:54
batat
booooooriiiiiiiing :)
SoulFly
@ Čet, 02.10.2008. 23:51
Da li ste gledali vecheras EUROsport?
Pet igara vishechlane ekipe i tera se. Super priredba!
savamajstor
@ Pet, 03.10.2008. 02:34
savamajstor
Sad sam tek pogledao ovu temu, ovako, ja sam administrator na forumu www.bitange.com/forum to je gaming comunity potekao u novom sadu, ali ima dosta ljudi iz sombora koji ucestvuju u radu cele zajednice, a i igraju se na nasim public i war serverima. Za sada imamo COD2, COD4, COD5 public servere, a mozete pogledati sve detalje o serverima na forumu.

DODJITE DA SE GLEDAMO PREKO NISANA
Zver
@ Pon, 16.03.2009. 13:56
Zver
Odgovor na temu