Život > Biseri sa cHasa
|
Sa prve pomoci:"Scapula(lopatica) se nalazi sa prednje strane zgloba lakta,ili ramena..nisam siguran" Sa higijene:" Sida je bolest koja napada zdravstvene organe.Pri tom pacijent nema tegobe,ali povraca" |
zoyA
@ Sre, 12.12.2007. 17:00 |
|
ovu sam ja odvalio... "prfesorice, tesko je to meni prevesti, ali imam ja to sve uglavu!" |
plastelin
@ Sre, 12.12.2007. 21:30 |
|
Profesorica:"... zbog tih razloga neka semena treba na neki nacin ostetiti da bi biljka mogla da se razvije iz njih, na primer repa za velike proizvodnje ide u posebne masine za takve poslove." jedan drug:"a mi to nebi mogli cekicem izlupati???" |
plastelin
@ Sre, 12.12.2007. 21:36 |
| jao,ja owe stwari skupljam vecj dve godine.....i imam oko 2000 komada..Xd |
SoN_Of_SiN
@ Sre, 12.12.2007. 21:59 |
|
Sa istorije,prosle godine,odgovara jedan drug: Nastavnica: "Gde su se preko zime skrivali hajduci?" Drug: "Pa hajduci su se skrivali kod ejaleta." ![]() Onda posle,tog istog casa,odgovara jedan drugi: Nastavnica: "Sta je unijacenje?" Drug: "Umm...unijacanje je kad car nema muskog potomka..."
|
Bejbe
@ Čet, 13.12.2007. 11:40 |
|
profesorica:"Dakle zurkovicu posto si pricao ti ces da analiziraas pesmu." ja:"a sta sad da radim..." profesorica:"odma da ti kazem u pesmi se neradi o suncokretima, iako se tako zove." ja(jako tiho:"uf sranje..."):"pa pitajte vi mene bolje pitanja pa cu ja probati da odgovorim." profesorica:"uredu, dakle sta predstavlja uspravljeni suncokret?" ja:"au, mogl;i ste i nesto lakse, to je sve meni abstraktno..." profesorica:"pa nije abstraktno, kako moze biti, ovo je moderna... evo to je najlepsi period pesnikovog zivota, a koji je to period bio, moze se lako zakljuciti po suncokretu..." ja:'pa...sam zivot je bio najlepsi period njegovog zivota..."
|
plastelin
@ Čet, 13.12.2007. 12:23 |
|
Nisam sigurna da li je korektno prema ucenicima, , ali posto je anonimno, evo nekoliko ucenickih: Šta je draž? Draž je: kad ti neko nešto smešno kaže a tislatko nasmeješ. Tako te on nadraži. Šta je lobanja? Lobanja je zaštitni sloj mozga. Napiši sve što znaš o pijavicama. Pijavice uglavnom sisaju krv. Nekada su služile za dobrovoljne davaoce krvi. Čemu zglavkarima služe pipci? Služe zato što im trebaju. Zašto ribe proizvode mnogo ikre? Ljudi ne love ribe samo zbog njihovog mesa nego i zbog ikre. Ikra je ljudima mnogo značajna. Zato ribe proizvode mnogo ikre. Ovo je "just for laugh" (Nije mi namera podsmevanje i ruganje bilo kome.) |
sanja025
@ Čet, 13.12.2007. 12:29 |
|
Sa biologije: Prof:Ajde ti nama reci shta je to oplodjenje Uchenik:To je spajanje dve celije. Prof:Kakve celije? UcHenik:Celijske celije
|
zoyA
@ Čet, 13.12.2007. 14:20 |
|
stojimo nas trojica u kabinetu i nesto se sprdamo i ja iz mesta skocim na sto i skocim dole odmah. ulazi tetkica i pita:"sta radite vi to??? vec ste 1 sto pokidali tako!" ja cu na to:"slucajno..." mislim... ima toga krsa samo u ovakvim situacijama ne mogu da se setim. |
plastelin
@ Čet, 13.12.2007. 20:04 |
|
fizichko;preskochila si kozlic ko petlicj trecjeg razreda predshkolske ustanove stanite u pochuchanj i primite ga... srpski;u ovoj shkoli ima 900 djaka ,a 1100 ludaka.. hemija;litijum gori crvenim plamenom,kao i ovaj moj karmin... analitichka hemija;prvo ga stisnete,on se iscedi i svi srecjni i zadovoljni.,.. farm.tehnologija;nemojte gurati stvari u shupljine vesheg tela srpski;uchenica odgovara na pitanje shta su radili hajduci -pa hajduci su krali decu.. xD |
SoN_Of_SiN
@ Čet, 13.12.2007. 20:17 |
|
Patologija: Prof:Evo tebi,recimo pitanje toplota Uchenik:Toplota nastaje kad u pec ubacite drva i onda ono izadje iz peci i nalazi se svuda oko nas.Svoje shtetno dejstvo vrshi na mozak i produzhenu mozhdinu. Prof:Shta je to bilirubin? Uchenik:dragi kamen Prof:A kako se dobija taj tvoj dragi kamen? Uzhenik:Beskichmenjaci se natalozhe jedan na drugi,izgledaju kao stena,a onda se krampom razbijaju,i tako dobijamo bilirubin
|
zoyA
@ Pet, 14.12.2007. 22:41 |
|
Na matematici prosle godine... Prof: "Jovanovicu, tebi je ovo smesno, jeste smesno, i meni je smesno, ali je zalosno" Ili biologicarka u osnovnoj... "Deco, ja imam teoriju. Onaj ko ne uci ce se smanjiti" Ili na materijalima...profesor: "Stalno se desavaju neke simpatije izmedju ucenika i profesora. Ja sam sa svojim profesorom matematike bio jako dobar, isli smo zajedno u kafanu i igrali sah." |
markoca
@ Pet, 14.12.2007. 23:20 |
“ Ili biologicarka u osnovnoj... "Deco, ja imam teoriju. Onaj ko ne uci ce se smanjiti" Jel mislish na Pinokija? Poznate su njene izjave tipa "Veseline,dok god si ti DZAK ove shkole......" "VeshtacHko DZubrivo...to vam su produkti raspadnutih materijala...." "U vashem razredu sija samo jedno sunce.A to je mesec" |
zoyA
@ Pet, 14.12.2007. 23:31 |
|
Profesorica:Svaki racunar ima dve rupe za usb prikljucak.. Ucenica:I ja imam dve rupe(misleci na kompijuter).. |
sweety_lena92
@ Čet, 10.01.2008. 02:41 |
|
profesorice evo i cvaraka koje sam obecao da cu doneti sa klanja neb majke mi...daj
|
plastelin
@ Čet, 10.01.2008. 10:11 |
|
SoulFly
@ Čet, 10.01.2008. 14:40 |
ajoj,kod nas ih ima krsa ![]() recimo,moja drugarica je na casu geografije rekla da je kuba u hrvatskoj! na fizici je nastavnica rekla da ona bas i ne zna matematiku... onda smo jednom na fizici radili zadatke,ona se okrene i pita "koja ovde ide formula",ja samo sedim i gledam u nju... i ona kasnije nest zeznula tj nije znala uradit zadatak,i okrene se i kaze "milice,zasto si mi rekla pogresnu formulu,sram te bilo..." ![]() pa na srpskom,(bilo je 15 min do kraj casa) nast: "ajde malo da odgovaramo.koliko ima do zvona?" ceo razr: "5 min..." ona pogleda na sat,kaze "ma kakvih crnih 5 min,15 min...za 15 min mozete decu da napravite.." mozda to sad ovako ne zvuci smesno,ali bilo je:) uzas! |
rhcp
@ Pet, 11.01.2008. 14:56 |