Život > Shtrajk profesora u srednjim shkolama

<<
123
^bash tako :lol: meni nepada na pamet da idem preko raspusta u skolu samo mi to fali 8)
Damned in black
@ Čet, 06.12.2007. 21:36
zoyA:
Kako reche Tinde danas na hemiji,ako se krene u generalni shtrajk_ice se 24.,25.,26.,27.,28., i 29.decembra u shkolu.

Ja bi radije da ne shrajkujemo uopshte,jer meni svejedno chasovi traju 45min.
I ne pada mi na pamet da idem preko raspusta u shkolu.Ko voli nek izvoli!

medicinska nikada,ali nikada necje icji u generalni...swi nam tako govore,zato shto bi to bio preveliki gubitak za sql....chak nam i jova rekao..i od sutra shtrajk do daljnjeg..samo da ne traje jedan dan ko owaj proshli...XD
SoN_Of_SiN
@ Čet, 06.12.2007. 21:55
SoN_Of_SiN
Medicinskoj od danas zvanichno chasovi traju 30min...
Ja necu ici preko raspusta u shkolu,makar mi sve jedan bio neopravdan chas...
zoyA
@ Pet, 07.12.2007. 12:18
zoyA
Mi sl. subotu idemo u skolu,odradjujemo dan skole.
Nja.
Chasowi su nam i dalje skratjeni..
Bejbe
@ Pet, 07.12.2007. 12:22
Bejbe
Ja danas mogla zakasniti na chas 'ladno,poshto sam ishla za 2.chas.
Ja doshla u 20 do 9,a owi me napali,mogla si zakasniti,pa mogla si zakasniti.
A dobro je,otkud ja da znam jesu li normalno skraceni ili ne,kad se non stop gube sa tim skraciwanjima.
A generalni shtrajk mi sigurno ne treba! :x
A ako budemo odradjiwali i preko raspusta....smrt,jbt.
gOrana*
@ Pet, 07.12.2007. 12:51
gOrana*
ma meni super ovak0,vec 2 nedelje imam0 skracen0,pa sam se nawikLa..ne znam sTa cu kada budu n0rmaLni..
Sanja483
@ Pet, 07.12.2007. 13:54
Sanja483
Eto gotov strajk...nadam se da ste svi sad srecni posto ste toliko pljuvali nas koji smo takodje "ovde" prisutni...

Zamislite se malo kako bi izgledao blog ili forum profesora kada bi o vama pricali... e, vidis dobih ideju...
dragance80
@ Sre, 12.12.2007. 02:14
dragance80
Hvala Bogu da je gotov..

hehehe pa shta chekash,napravi forum....

Il ko moj prof...sakuplja bisere..ima neke dve sveske pune bisera....a vecina je iz mog razreda...
zoyA
@ Sre, 12.12.2007. 12:47
zoyA
odgovaranje iz istorije ‚‚Papa je bio Turčin‚‚ :lol:

eee a da učenici naprave forum za profesore to bi bilo ludilo :lol: mislim da se ne bi mogao napraviti toliko velik forum koliko bi bilo provala :lol:
opet ona klasika - ‚‚Ja sam vaša Alfa i Omega‚‚ :lol: - profesorka srpskog jezika koje je poznata i po tome što na pismenom prepravlja ako ‚‚nemoj‚‚ napišeš zajedno :lol:
onda noviji ‚‚Vi ste dobili jedinice i ja sam sad srećan‚‚ ‚‚Neki od vas su nažalost prošli razred‚‚ (te dve rečenice su izvađene iz konteksa)
‚‚U investituri mora da klekne da primio. ako ne klekne - ne može da primi‚‚:lol:
baksuz
@ Sre, 12.12.2007. 14:40
baksuz
Kad bi otvorili temu - "Biseri sa časa" - šta mislte koji lobi bi više i kvalitetnije postovao - učenici ili profesori? A ko bi se prepoznao i da li bi priznao?
sanja025
@ Sre, 12.12.2007. 15:42
sanja025
dragance80:
Zamislite se malo kako bi izgledao blog ili forum profesora kada bi o vama pricali... e, vidis dobih ideju...

pa ja vec i znam kako bi izgledao forum profesora tehnicke skole :)
Damned in black
@ Sre, 12.12.2007. 15:52
<<
123
Odgovor na temu