Kultura > Lude Krawe u Somboru
<<123
Meni je juce bilo DO JAJCA! ![]() My Fault su mi deset puta bili bolji od Ludih Krawa,pogotowo zato sto smo se posle upoznale drugarice i ja sa njima.Dobila sam trzalicu od svakog gitariste. ![]() Jeiiii! Likowi su stwarno do jaja. ![]() A ja jos mislila da cu se smoriti! |
Bejbe
@ Ned, 14.10.2007. 10:20 |
a meni je bilo najjache kad su rekli da ce swirati neshto od kud idijota i ja drzhim fige i goworim moj marine moj marine i kazhu meni ma nece sigurno to biti a ja reko pustite me da se nadam i pochnem pewushit plowi plowi moj mornaru kad dodje lik na mikrofonu plowi plowiii moooj mornaaaruuuu duuubookooo je moreeee a meni srce puno
|
baksuz
@ Ned, 14.10.2007. 13:47 |
Hmmm...jel tebi srce puno zbog pesme ili zbog osobe koja se tako zove...neshto si mi sumnjiva..... “ Vokal ima glas ko zhensko i pevaju pesme za napaljene tinejdzerke... “ahaahaha..owo nisam ochekiwao od tebe xd...” a jebesh ga...nisam ni ja ocekivala da cu to rec...
|
zoyA
@ Ned, 14.10.2007. 15:13 |
hahaha lol ae chek samo malo... ti si tinejdzerka...i napaljena si (polka makes me hot)...znachi swidjaju ti se?
|
baksuz
@ Ned, 14.10.2007. 15:17 |
No no no...polka makes me horny
|
zoyA
@ Ned, 14.10.2007. 17:10 |
“zoyA: Vokal je savrsen,i Zoran je savrsen,i ja jesam napaljena tinejdzerka! And proud of it ![]()
|
Bejbe
@ Ned, 14.10.2007. 17:24 |