Hardver > sakupljanje potpisa protiv sbb-a

>>
1234
Zanima me koliko jos ima nezadovoljnih korisnika sbb interneta u Somboru?
Ovde se desava ozbiljna povreda potrosackih prava i krajnje je vreme da nesto preduzmemo,jer sbb iskoriscava svoj monopolski polozaj na trzistu tako sto naplacuje usluge koje nije u stanju (ili ne zeli)da isporuci
SBB je zagrizao vise nego sto moze da pojede
Ajde bas me zanima da li ce se skupiti par nas na ovom forumu pa da krenemo u boj
Biomechanical
@ Pon, 10.09.2007. 12:54
Meni kablovski nestaje redovno.Cas ga ima chas ga nema.

A internet obracunavaju duplo vishe.Ti potroshish 100mb oni zaokruzhe na 200..il kako god....

nemash samo ti problem,ima nas!
punk_rock_girl
@ Pon, 10.09.2007. 12:58
punk_rock_girl
verujem da nas ima dosta,razlog vise da ovo izguramo na videlo :)
Biomechanical
@ Pon, 10.09.2007. 13:06
To Biomechanical! :P
Pantera_So
@ Pon, 10.09.2007. 13:15
Pantera_So
ehej poz Pantero,tebe uzimam kao glavnog govornika ako si voljna da se ukljucis u ovo,mislim da te niko nece nadglasati :)
Biomechanical
@ Pon, 10.09.2007. 13:21
Pa, vidi ovako, da imam iole neke veze sa sbb-om, verovatno bih se pridruzila, medjutim, kako ja mrzim kablovsku, nemam je u kutji, a koliko sam upoznata u moju ulicu josh nije ni uvedena jer je vetjina bila nezainteresovana. Ali, znam da mazhnjavaju, tako da: go, go, go go... !
Pantera_So
@ Pon, 10.09.2007. 13:40
Pantera_So
To pitanje se provlaci vec duze vreme....
ja u zadnjih nekoliko meseci vodim rat sa njima, kad god idem da platim usluge
kako su stavili novi program koji koriste za uplate korisnika, pod mojim ugovorom se pojavljuje dug u iznosu od 1350 din
uredno cuvam sve uplatnice ,od samog pocetka , stanje moze da se proveri i na sajtu, da placam od prvog dana , ostaju gluvi na moje tvrdnje...
gospodza , koja sedi tamo , tvrdi da je greshka , i da ce se resiti , eto od marta , ja svaki put ratujem sa njima...reshavaju...jednom prilikom mi neki lik koji je bio na zameni , nije hteo da primi uplatu , dok se ne izravna famozni dug...e tad sam morao i da pretim... sutradan je gospodza , na samo njoj poznat nacin , provukla jos jedan mesec , izvinjavala se , kao on nema pojma, on je samo zamena , i vrlo vesto mi je ukljucila net , i naravno prenela dug i u sledeci mesec, koji i dalje resavaju ... za par nedelja idem opet da uplatim ....
a o protoku , ne vredi raspravljati , od kako postoje , to je glavni probblem, ne samo u Somboru...
ako se ikako organizuje neka ekipa za skidanje skalpa , racunajte na mene...sa zadovoljstvom cu se prikljuciti
mifi
@ Pon, 10.09.2007. 15:50
mifi
Ne znam u čemu je problem, ali kod mene SBB savršeno funkcioniše... TV je OK, net radi kao sat (kuc-kuc-kuc u drvo da ne ureknem...) Ljubaznost gospođa koje rade tamo na šalteru je stvarno jeziva, bolje se ophode s ljudima oni likovi što čuvaju gradsku deponiju... Samo ih slušnite kako govore, sve će vam biti jasno....
triletrip
@ Pon, 10.09.2007. 17:28
triletrip
Poslovanje SBB-a je najgori izrod monopolizma na Balkanu ikad. Kakva god da je akcija protiv njih, podrzavam, i ako mogu nekako da pomognem , rad sam.
dvnitycker
@ Pon, 10.09.2007. 18:48
dvnitycker
A u čemu se ogleda njihov monopol? Jel vas neko puškom tera da koristitte SBB? Ako nećete SBB raskinite ugovor, ima i drugih načina da se dođe do TV programa i interneta.... Toliko prosto.... Peticije... gluposti...
triletrip
@ Pon, 10.09.2007. 19:38
triletrip
A pa kad smo vec dali toliko kinte....... :roll:
punk_rock_girl
@ Pon, 10.09.2007. 19:40
punk_rock_girl
meni su i tv i internet skroz ok.
sve u svemu,ne zalim se
mardzina
@ Pon, 10.09.2007. 20:07
mardzina
E odlicno da je neko otvorio temu protiv SBB-a...
TV i internet pucaju sve cesce. Posto igram igre preko neta, uvek popi*beep*im zbog toga...nekad konekcije nema ni do pola sata. Ajde da rade nesto i ako rade da najave, a ne ovako...a i da naglasim da su prepunjeni korisnicima tako da mnogima puca veza...pocecu da razmisljam o ADSL-u ako ovako nastave da zaje*beep*ju.
Sa zadovoljstvom se prikljucujem ovome...
markoca
@ Pon, 10.09.2007. 20:54
markoca
Kod mene sve fino radi. TV stvarno retko, retko puca a net kad mi se par puta nesto zapucao lepo sam se pozalio na SBB forumu i problem je bio brzo resen.
remix
@ Pon, 10.09.2007. 23:31
remix
TV je shit, a Internet manje - vishe isto
BoKaS
@ Uto, 11.09.2007. 10:25
BoKaS
triletrip:
A u čemu se ogleda njihov monopol? Jel vas neko puškom tera da koristitte SBB?

u tome sto su jedini kablovski operater u somboru?
to kao mozes da gledas tv, a i ne moras
dvnitycker
@ Uto, 11.09.2007. 10:56
dvnitycker
Ima i ovih sto rade preko tanjira, imas stare dobre antene na krovu, za net imas ADSL (razne ponude)... Mislite da ce ih potpisi nesto posebno potresti? Samoupravljanje je zavrseno, prelazimo u liberalni kapitalizam, pa tako, ako ti se nesto ne svidja, ti raskidaj ugovor, oni gube 500 din pretplate za TV + internet ako im placas... pa kad bi svako drugo domacinstvo otkazalo ugovor i preslo na drugi nacin gledanja TV-a i koriscenja neta, mozda bi se i zapitali... ovako ce to biti samo jos jedna peticija...
triletrip
@ Uto, 11.09.2007. 15:21
triletrip
poredis krovne antene sa kablovskim prikljuckom?
trenutno ne postoji bolji nacin gledanja tv-a od sbb kabla. ne zato sto su oni super-duper dobri vec zato sto se niko drugi ne bavi time
u drugim drzava su regulisana prava potrosaca, kao i ponasanje firme koja ima monopol na trzistu, kod nas ne, i zbog toga moze da nas zajebava ko kako hoce.
pre adsla sbb je bio i najbolji internet provajder. pojavom telekom (i drugih) adsl-a prepolovili su im se korisnici. to je konkurencija.
dvnitycker
@ Uto, 11.09.2007. 17:05
dvnitycker
imas "sattelite cable" npr www.totaltv.tv
pcmaniac
@ Uto, 11.09.2007. 17:07
pcmaniac
I Digi TV i mnoge druge, koji ti dodju kuci, sibnu satelitski tanjir na krov, prijemnik prikljuce na TV i gledaj bato.... Konkretno u Somboru i onaj koji se bavio kablovskom pre SBB-a nije bas mnogo ulagao, a u drugim gradovima drugi distributeri rade... U Bečeju, Subotici, Beogradu... ne znam kako se zovu, ali recimo i PTT ima svoj kablovski sistem... Eto, danas je pisalo u novinama da će SBB da konkuriše za fiksnu telefoniju, pošto će uskoro biti raspisan tender za drugog operatera u stabilofonima....
triletrip
@ Uto, 11.09.2007. 17:21
triletrip
>>
1234
Odgovor na temu