Život > Platana više neće biti!

<<
123456
Kontam da ste ti i drvece u jednoj prelepoj i neraskidivoj vezi... :lol:
Johny
@ Pon, 03.09.2007. 23:35
Johny
a znachi ne verujem koja kolichina gluposti ovde mozhe da se prochita ... "kako je ruzhan sad glavnjak...previshe peska..."

jbt...pojedini ko da su sa marsa...a ko je shta u fazi izvodjenja radova video lepo?...pa ni tvoja soba dok je bila u ciglama nije bila lepa!? majku mu staru...pa ko je video ocenjivati njenu lepotu i uopshte prichati o lepoti nechega shto se bushi/gradi/kopa....Jel vam je lep kanal? ... a pre nego su ga prokopali? :P
SoulFly
@ Uto, 04.09.2007. 00:12
@Soulfly
Kako poetichno, koja poredjenja...eto, i ti si doprineo tim glupostima ;)
Fazon je shto tju morati da gledam tu poganshtinu cele zime jer su se oni setili da rade u nedoba, a kojim tempom napreduju u svim radovima, sumnjam da tje ovo da lichi na neshto u skorije vreme. Vidim da ti uzhivash u "radovima"...pa, samo napred...chudi me kako nisi lichno posekao bar jednu granu. A mozhda i jesi?!
Pantera_So
@ Uto, 04.09.2007. 00:38
Pantera_So
Pantera_So:
@Damned

Mislim da traje 3 faze, a ova prva, zapocheta bash pred jesen, traje valjda 120 dana. Sledi zima (chitaj veeelika pauza, kada tjemo gaziti po blatu i ostalim sranjtzima), pa valda slede druge 2 faze...

Ah, da park sam zazboravila...ma shta tje nam park? Nek se podavimo od prashine i izduvnih gasova ;)

pa znachi dok se oni to nenakane da zavrshe docice 2010..samo da neprodje kao i proshirenje one skretnice kod shintare pocheli,izrovarili put dosli do 3/4 posla i stali :x
Damned in black
@ Uto, 04.09.2007. 01:08
Tjuti, bar je dobro za vozhnju motorima....uuuuf, dushu dalo :D
A, sad moze i glavnom :lol: :lol:
Pantera_So
@ Uto, 04.09.2007. 01:23
Pantera_So
Pantera_So:
@Soulfly
Kako poetichno, koja poredjenja...eto, i ti si doprineo tim glupostima ;)
Fazon je shto tju morati da gledam tu poganshtinu cele zime jer su se oni setili da rade u nedoba, a kojim tempom napreduju u svim radovima, sumnjam da tje ovo da lichi na neshto u skorije vreme. Vidim da ti uzhivash u "radovima"...pa, samo napred...chudi me kako nisi lichno posekao bar jednu granu. A mozhda i jesi?!

@ti

kakva patetichna glupost tvoja!
kretenizam & renesansa
a ovo "nedoba" za radove...a kad se radi majke ti...zimi???
bash me nekad interesuje koji deo tela upotrebljavas za razmishljanje...guzicu ili petu? :roll:
SoulFly
@ Uto, 04.09.2007. 08:13
Kako tipichno za tebe da svaku moju izjavu okarakterishesh kao glupost...zadrzhi svoje mishljenje o meni za sebe, jer mene savrsheno ne zanima ;)
Ja bar razmishljam, a vidim da tebi bash ne ide, inache ne bi pitao gluposti...
I ne obratjaj mi se na ovoj temi vishe, jer svakako netju da chitam tvoje nenormalne postove, ok?
Pantera_So
@ Uto, 04.09.2007. 10:53
Pantera_So
Zasto niko od vas nije nista preduzeo da se seca platana spreci,nego opterecujete posetioce foruma praznim pricama,koje sada apsolutno nemaju smisla???
Idite lepo kod opstinara i sve im to saspite u lice,kada ste toliko jaki na recima!!!Postoje mediji,postoji mali milion nacina da se nesto uradi,spreci i sl.
Iz ovoga se moze samo zakljuciti da ste(pojedinci)apsolutno nesposobni da organizujete bilo sta,pa tako niste bili u stanju ni da odbranite platane...Sto rece neko,zasto se niste vezali lancima za njih...
A ovo oko peska i ostalog,pa nije vredno nikakvog komentara,ali zaista!!!Jao blato,jao stikle ce mi se izlomiti,jao sunce,to je sve samo ne briga o gradu i zelenilu!!!To je jedna velika samozivost i razmazenost...Samo napred sa radovima i da zaista na kraju dobijemo centralnu gradsku ulicu,kakvu Sombor svakako zasluzuje!!!
BACH
@ Uto, 04.09.2007. 12:38
BACH
Ja sam poslala dopis u par novina, ali mi niko nije odgovorio. Pokusala sam da organizujem peticiju, ali su ljudi rekli ili da ih ne zanima, ili da to bash tako treba...pa, sad izvolite. A svi ste jako sposobni...najlakse poseci drvece. Oooo, da sve to tako treba. Radite shta i kako hotjete...ustvari, to se vetj deshava. To je bezobzirno i samozivo!
Zamisli, ne mogu da se vezem za sve platane odjednom ;)
Pantera_So
@ Uto, 04.09.2007. 13:13
Pantera_So
Johny:
Kontam da ste ti i drvece u jednoj prelepoj i neraskidivoj vezi... :lol:

:oops:
punk_rock_girl
@ Uto, 04.09.2007. 13:49
punk_rock_girl
Pantera_So:
Tjuti, bar je dobro za vozhnju motorima....uuuuf, dushu dalo :D
A, sad moze i glavnom :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: ma mozhemo i fudbalsko igralishte da napravimo bash je fino i shiroko samo donesemo tribine i dva gola :lol:
sta bre da se kazhe opstinarima kada su radovi uveliko pocheli to je trebalo pre rovarenja glavnjaka..ma da dobices glavnjak za 100 godina,a dotle neka uzhivamo u celavom glavnjaku i izrovarenom betonu..a i kada se to sve napravi neverujem da ce biti lepshe od old school glavnjaka,al ae misljenja su razlichita..
Damned in black
@ Uto, 04.09.2007. 15:24

Samo napred sa radovima i da zaista na kraju dobijemo centralnu gradsku ulicu,kakvu Sombor svakako zasluzuje!!!

Zuti polako gube kontakt sa realnoscu...
Hoce to tako, kad ste dugo na(makar opstinskoj) vlasti...
sinisa
@ Uto, 04.09.2007. 16:21
sinisa
Pantera_So:
Kako tipichno za tebe da svaku moju izjavu okarakterishesh kao glupost...zadrzhi svoje mishljenje o meni za sebe, jer mene savrsheno ne zanima ;)
Ja bar razmishljam, a vidim da tebi bash ne ide, inache ne bi pitao gluposti...
I ne obratjaj mi se na ovoj temi vishe, jer svakako netju da chitam tvoje nenormalne postove, ok?

hahahhah...eee odavno se ne smejah ovako dobro :) pa ovaj moj zid kontam da tri dubokoumnije "razmishlja" od tebe :roll: :D
SoulFly
@ Uto, 04.09.2007. 16:31
rekoh da mi se ne obratjash, vazi?
Btw, nisi u stanju da kontash, a taj zid je osetjajnniji od tebe isto 3x ;)
Pantera_So
@ Uto, 04.09.2007. 16:38
Pantera_So
Dosta prepucavanja na ovoj temi! imate privatne poruke pa se prepucavajte kolko hocete...
Nesha
@ Uto, 04.09.2007. 17:15
Idesh glawnom uweche...gledash u pun mesec kako wiri izmedju granja prelepog drweca....ahhh....
a dobro, sad cemo moci da gledamo u sunce kako pichi po golom aswaltu i oswetljawa stare odwratne zgrade...ahhh...krasno :)

a trenutno kad prolazim gradom osecam se ko na bliskom istoku :lol: najsimpatichnije je kad ti radnici iz rupa wichu da ce te opaliti po nozi ako opet tu prodjesh :)
baksuz
@ Uto, 04.09.2007. 20:57
baksuz
Ne seri da su ti to rekli?
Hihihi,ja bi im bacila nesto u rupu i - ruuuun to the hiiiillllllsssss! ... [run for yuor lives] :D
Bejbe
@ Sre, 05.09.2007. 11:22
Bejbe
danas su posekli i ono drveće ispred pekare stari grad.. mislim da su bođoši
pcmaniac
@ Pon, 25.02.2008. 12:27
pcmaniac
a , shmrc .....
_Gandi_
@ Pon, 25.02.2008. 13:20
_Gandi_
<<