Život > Platana više neće biti!
<<123456
Kontam da ste ti i drvece u jednoj prelepoj i neraskidivoj vezi...
|
Johny
@ Pon, 03.09.2007. 23:35 |
|
a znachi ne verujem koja kolichina gluposti ovde mozhe da se prochita ... "kako je ruzhan sad glavnjak...previshe peska..." jbt...pojedini ko da su sa marsa...a ko je shta u fazi izvodjenja radova video lepo?...pa ni tvoja soba dok je bila u ciglama nije bila lepa!? majku mu staru...pa ko je video ocenjivati njenu lepotu i uopshte prichati o lepoti nechega shto se bushi/gradi/kopa....Jel vam je lep kanal? ... a pre nego su ga prokopali?
|
SoulFly
@ Uto, 04.09.2007. 00:12 |
|
@Soulfly Kako poetichno, koja poredjenja...eto, i ti si doprineo tim glupostima ![]() Fazon je shto tju morati da gledam tu poganshtinu cele zime jer su se oni setili da rade u nedoba, a kojim tempom napreduju u svim radovima, sumnjam da tje ovo da lichi na neshto u skorije vreme. Vidim da ti uzhivash u "radovima"...pa, samo napred...chudi me kako nisi lichno posekao bar jednu granu. A mozhda i jesi?! |
Pantera_So
@ Uto, 04.09.2007. 00:38 |
“Pantera_So: pa znachi dok se oni to nenakane da zavrshe docice 2010..samo da neprodje kao i proshirenje one skretnice kod shintare pocheli,izrovarili put dosli do 3/4 posla i stali
|
Damned in black
@ Uto, 04.09.2007. 01:08 |
Tjuti, bar je dobro za vozhnju motorima....uuuuf, dushu dalo ![]() A, sad moze i glavnom
|
Pantera_So
@ Uto, 04.09.2007. 01:23 |
“Pantera_So: @ti kakva patetichna glupost tvoja! kretenizam & renesansa a ovo "nedoba" za radove...a kad se radi majke ti...zimi??? bash me nekad interesuje koji deo tela upotrebljavas za razmishljanje...guzicu ili petu?
|
SoulFly
@ Uto, 04.09.2007. 08:13 |
Kako tipichno za tebe da svaku moju izjavu okarakterishesh kao glupost...zadrzhi svoje mishljenje o meni za sebe, jer mene savrsheno ne zanima ![]() Ja bar razmishljam, a vidim da tebi bash ne ide, inache ne bi pitao gluposti... I ne obratjaj mi se na ovoj temi vishe, jer svakako netju da chitam tvoje nenormalne postove, ok? |
Pantera_So
@ Uto, 04.09.2007. 10:53 |
|
Zasto niko od vas nije nista preduzeo da se seca platana spreci,nego opterecujete posetioce foruma praznim pricama,koje sada apsolutno nemaju smisla??? Idite lepo kod opstinara i sve im to saspite u lice,kada ste toliko jaki na recima!!!Postoje mediji,postoji mali milion nacina da se nesto uradi,spreci i sl. Iz ovoga se moze samo zakljuciti da ste(pojedinci)apsolutno nesposobni da organizujete bilo sta,pa tako niste bili u stanju ni da odbranite platane...Sto rece neko,zasto se niste vezali lancima za njih... A ovo oko peska i ostalog,pa nije vredno nikakvog komentara,ali zaista!!!Jao blato,jao stikle ce mi se izlomiti,jao sunce,to je sve samo ne briga o gradu i zelenilu!!!To je jedna velika samozivost i razmazenost...Samo napred sa radovima i da zaista na kraju dobijemo centralnu gradsku ulicu,kakvu Sombor svakako zasluzuje!!! |
BACH
@ Uto, 04.09.2007. 12:38 |
|
Ja sam poslala dopis u par novina, ali mi niko nije odgovorio. Pokusala sam da organizujem peticiju, ali su ljudi rekli ili da ih ne zanima, ili da to bash tako treba...pa, sad izvolite. A svi ste jako sposobni...najlakse poseci drvece. Oooo, da sve to tako treba. Radite shta i kako hotjete...ustvari, to se vetj deshava. To je bezobzirno i samozivo! Zamisli, ne mogu da se vezem za sve platane odjednom
|
Pantera_So
@ Uto, 04.09.2007. 13:13 |
“Johny:
|
punk_rock_girl
@ Uto, 04.09.2007. 13:49 |
“Pantera_So: ma mozhemo i fudbalsko igralishte da napravimo bash je fino i shiroko samo donesemo tribine i dva gola sta bre da se kazhe opstinarima kada su radovi uveliko pocheli to je trebalo pre rovarenja glavnjaka..ma da dobices glavnjak za 100 godina,a dotle neka uzhivamo u celavom glavnjaku i izrovarenom betonu..a i kada se to sve napravi neverujem da ce biti lepshe od old school glavnjaka,al ae misljenja su razlichita.. |
Damned in black
@ Uto, 04.09.2007. 15:24 |
“ Zuti polako gube kontakt sa realnoscu... Hoce to tako, kad ste dugo na(makar opstinskoj) vlasti... |
sinisa
@ Uto, 04.09.2007. 16:21 |
“Pantera_So: hahahhah...eee odavno se ne smejah ovako dobro pa ovaj moj zid kontam da tri dubokoumnije "razmishlja" od tebe
|
SoulFly
@ Uto, 04.09.2007. 16:31 |
|
rekoh da mi se ne obratjash, vazi? Btw, nisi u stanju da kontash, a taj zid je osetjajnniji od tebe isto 3x
|
Pantera_So
@ Uto, 04.09.2007. 16:38 |
| Dosta prepucavanja na ovoj temi! imate privatne poruke pa se prepucavajte kolko hocete... |
Nesha
@ Uto, 04.09.2007. 17:15 |
|
Idesh glawnom uweche...gledash u pun mesec kako wiri izmedju granja prelepog drweca....ahhh.... a dobro, sad cemo moci da gledamo u sunce kako pichi po golom aswaltu i oswetljawa stare odwratne zgrade...ahhh...krasno a trenutno kad prolazim gradom osecam se ko na bliskom istoku najsimpatichnije je kad ti radnici iz rupa wichu da ce te opaliti po nozi ako opet tu prodjesh
|
baksuz
@ Uto, 04.09.2007. 20:57 |
|
Ne seri da su ti to rekli? Hihihi,ja bi im bacila nesto u rupu i - ruuuun to the hiiiillllllsssss! ... [run for yuor lives]
|
Bejbe
@ Sre, 05.09.2007. 11:22 |
|
|
pcmaniac
@ Pon, 25.02.2008. 12:27 |
| a , shmrc ..... |
_Gandi_
@ Pon, 25.02.2008. 13:20 |

pa ovaj moj zid kontam da tri dubokoumnije "razmishlja" od tebe