Softver > Anarchy Online
|
Neznam da li je iko cuo za ovu igru ali je ona super... Igra je na foru GW, WoW i slicnih igara... Jedina razlika je u u tome sto je ona starija od svih njih zajedno a radnja se odigrava u buducnosti... Sama igra Anarchy Online Classic je besplatna ali postoje expanzije za koje se moraju placati... Grafika je OK! Ja imam svoj org pa ako vam treba pomoc, cd sa igrom ili vise informacija postajte ovde... Postoje 4 rase i 8 profesija... Za svaku rasu osim antroksa mozete birati zenski i muski pol....
|
Deximat
@ Pon, 16.04.2007. 01:45 |
|
Igrao sam ovo ali davno davno, poceo sam zajedno sa jednim drugom, mene je smorilo pa sam presao na GW, inace to jos uvek igram, a drug je vec odavno lvl 200 u AO. Igra je ok, ali nije bas za svakoga |
remix
@ Pon, 16.04.2007. 03:53 |
|
Neam pojma meni je igra bas penal, bolja mi je od GW igrao sam GW 20 min i nije mi se svideo a AO igram vec 5-6 meseci... Nisam 200 lvl ali imam mnogo charova oko 50 30 40 lvl... I napravio sam Underground Org Za igricu stalno izlaze novi patchevi tako da je dosta izmenjana (poboljsana) Vec ima 3 expanzije Lost Eden, Shadowlands, Alien Invasion... |
Deximat
@ Pon, 16.04.2007. 04:00 |
| citao sam o tome pre gomilu, tri cetri godine moyda cak, citao uputstva i sve kako se igra, ali nisam imao net za igranje tako da ni nisam.. secam se da su oni jos tad imali pecanje kao aktivnost, sto je jedan od light spotova wowa |
dvnitycker
@ Pon, 16.04.2007. 13:16 |
|
Ja sam igrao igu na dial-up! Ako imas bar 40 kb/s mozes igrati meni je vukao na 44 kb/s super! Cak se mozes i vencati u igri! |
Deximat
@ Pon, 16.04.2007. 13:43 |
|
Skidam je trenutno, pa se onda vidimo. @remix Moj cova
|
markoca
@ Čet, 12.07.2007. 13:11 |