Softver > Beogradskoj firmi potrebni kvalitetni C++ programeri.
Prvo koristim priliku da pozdravim sve forumaše Za moje prvo javljanje postaviću jedan oglas i voleo bih da se javi neko iz unutrašnjosti,pa da se tako pomogne mladim i stručnim ljudima da nađu zaposlenje... Evo jedne šanse za to....... ************************************************** ****** Beogradskoj firmi potrebni kvalitetni C++ programeri Radi se na održavanju i razvoju već napisanog berzanskog softvera (windows klijent aplikacija). edini uslov je da kadidat dobro vlada C++om. Poželjno je da ima profesionalno iskustvo u programiranju, a ako nema, onda je neophodno da je samostalno razvio neki softver. Poznavanje WinAPI i MFC je plus, ali nije obavezno. Uslovi rada su odlični, ne postoje pritsci, kratki rokovi niti prekovremeni rad... Plata reda veličine 700 evra (početna nešto manja). U CV-u stavite naglasak na konkretna znanja i iskustva vezana za programiranje i C++. CV poslati na orgonster@gmail.com ********************************************************************************** Slušajte..bitno je da se jave kandidati koji zaista imaju iskustva u radu sa C++-om...ili da su samostalno razvili neki softver,dakle u CV-u,... opišite takva iskustva,u protivnom sve će biti uzalud.Kandidat treba da prođe adekvatan test. Kandidat treba da bude spreman da se preseli za Beograd. Srećno! Pozdrav. ![]() P.S. naravno mogu se prijavljvati i kandidati srednje i starije dobi...iz Beograda, bez obzira što je moja lična želja da se prijavi neko iz unutrašnjosti.Inače G-mail u oglasu je moj,a ne firmin...ja kandidate forwardujem firmi,a prosto je neverovatno koliko su odbili kandidata koji "misle" da znaju da rade sa C++-om... Zamolio bih vas da mi date linkove za još neke forume iz Sombora i da tako pomognemo nekom da nađe posao. |
dzonson
@ Čet, 14.12.2006. 19:09 |