Hardver > Kablovska i po selima
Krajem februara ili pocetkom marta ce poceti sirenje kablovske i po okolnim selima jos se ne zna kada ce tacnije poceti sklapanje ugovora sa gradjenima sela po kucama ali ce uskoro sigurno. Vise o tome cu vas obavestiti kad i ja saznam nesto vise koliko su cene i ostalim uslugama sto nudi sbb bice te obavesteni. Toliko od mene za sad.
|
lords of the kings
@ Sre, 25.01.2006. 21:30 |
Kad završe sa selima valjda će se setiti Sombora.
|
Ridjobradi Jah-Man
@ Čet, 26.01.2006. 19:06 |
hahahha ne bih znao da ti odgovorim na ovo ali cim budem sazno nesto vise javicu obecavam, sta ce biti sa ostatkom sombora koji jos nije pokriven kablovskom stvarno ne znam i verovatno ce i on uskoro biti pokriven ili se ba r nadam kao i ti!
|
lords of the kings
@ Pet, 27.01.2006. 17:44 |
|
|
Ridjobradi Jah-Man
@ Pet, 27.01.2006. 19:48 |
U extra napokon cu moc imat kablovski net wirelles je prespor
|
Damned in black
@ Pon, 29.01.2007. 01:57 |
nažalost, ova tema je od prošle godine
|
pcmaniac
@ Pon, 29.01.2007. 11:50 |
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! Taman sam se obradovao da cu dobiti kablovsku
|
Damned in black
@ Pon, 29.01.2007. 17:53 |
heheh... pogreši čovek...
|
Nesha
@ Pet, 02.02.2007. 21:03 |
videh temu pa reko da napisem par reci.... radim u firmi koja se bavi i tim pitanjem (nije SBB.... SBB nema ni nameru da radi sela), projektovanje i nabavka opreme ,.... zamalo prosle godine da se desi izgradnja Bezdan... Monostor.... i jos dva sela da se povezu sa njima.... potpisani i ugovori i sve ali.... da da uvek ima i to ali..... zamislite ..... INVESTITOR POSLE POTPISA UGOVORA IZJAVI DA NEMA PARA .... hahshahahahha ,majku im propao nam posao... hihih...(dobro bila su dva investitora u igri pa jedan povukao drugog i kako to vec ide.... a sa druge strane ove godine se mozda nesto i realizuje.... mozda i na drugoj strani... Kljajicevo... Conoplja... i sta vec ide sa te strane jos.... ideja je da se povezu sela sto je lako izvodljivo.... eto najsvezijih informacija....
|
realna
@ Pet, 02.02.2007. 22:17 |
| ma na kablovskoj nikad nista nema...imam kablovsku 2 god.imam 50 kanala a retko kad nesto ima zanimljivije. |
mardzina
@ Sub, 03.02.2007. 19:48 |
[quote="realna"](nije SBB.... SBB nema ni nameru da radi sela)[/quote] nije fer bwe moramo da qpujemo wirelles i bome nas dobro lupaju po dzepu....
|
Damned in black
@ Ned, 04.02.2007. 07:06 |
Pa kada sam pogledao temu skotao sam da je nemoguce da bude istinito, a onda me je i pcmaniac uverio time da je tema od prosle godine ![]() Znaci u moje "drago" selo kablovski nece stici skoro, bar ne jos nekih 3-4 godina - taman da se odselim negde dalje ![]() Darko qcko kakav ti to nick?
|
sorrowscavenger
@ Ned, 18.02.2007. 16:35 |
A veruj mi nece kablovska nikad doci u nase selendre.Pa pesma od Immortal-a c c c i ti si neki metalac
|
Damned in black
@ Ned, 18.02.2007. 17:00 |
|
Otidite do milogli nam telekoma da bar vam daju nove centrale ,bez vasih komsija dvojnika i rese neke svoje praistoriske probleme (Srbija je jedina zemlja na planeti gde se u fixsnoj telefoniji spominje dvojna veze i to sa rekordnim ucescem od oko blizu 40%) eto to vam ja predlazem da vam daju po selima nove centrale pa onda trazite zahtev za ADSL Ali bojim da ce te se nacekati
|
sigi
@ Čet, 13.12.2007. 16:04 |
| kod mene odavno dosla nova centrala al dzaba telekom nece da mi pusti portale jer sam samo ja zainteresovan,imam vec wirelles nedaje mi se 2500 ili 3500din koliko je vec za opremu ADSL-A a i imam 2km do centrale nema sanse da mi bude ok veza.. |
Damned in black
@ Čet, 13.12.2007. 19:54 |

ne bih znao da ti odgovorim na ovo ali cim budem sazno nesto vise javicu obecavam, sta ce biti sa ostatkom sombora koji jos nije pokriven kablovskom stvarno ne znam i verovatno ce i on uskoro biti pokriven ili se ba
r nadam kao i ti!
nije fer bwe moramo da qpujemo wirelles i bome nas dobro lupaju po dzepu....