Politika > Lokalni jahaču apokalipse,kad misliš "sjahati"?!

Danas u Kupusini demonstracija moći glavnog jahača "sekte" u punom sjaju.Najpre se hvalio da će se utakmica igrati kad on kaže a ne domaćin.Pošto mu je mutant no1 igrao u subotu a to se preklapalo sa tekmom mutanta no2 kabadahija je odlučio da se igra u sredu.Naravno sve unapred režirano sa marionetama iz Saveza, Zavišinom i Zobenicom.Danas poslat sudijski "pijun" iz Al.Šantića  Nemanja Đurđević sa jasnim instrukcijama.Krajem prvog poluvremena pri rezultatu 1-1 jednu ubačenu loptu u šesnaesterac domaćina kupi golman Dubravac,u tom momentu natrčava igrač gostiju i udara u golmana domaćina. Kad su svi očekivali faul nad golmanom sudija na zaprepaštenje domaćina pokazuje na jedanaest metara,domaćin protestuje a on na "mig" iz publike svira kraj utakmice.Zadovoljni kabadahija odlazi sa ne malom "svitom" i usput preti krivičnim prijavama  domaćinu. Pitamo se ima li kraja ovom iživljavanju dotične persone, i to u 6  rangu takmičenja, kakav je to mentalni  sklop?!
wtf
@ Sre, 06.11.2019. 21:00
Lokalni jahač će vrlo brzo sjahati sa mesta koje mu još malo pripada. Takva vrsta bezobrazluka davno nije vidjena u gradu Somboru.

Svakim danom sve više urušava ugled lokalnog rukovodstva svojim ponašanjem. Dotični je dao sebi za pravo da udje na teren u Kupusini, zavodi red medju igračima, preti krivičnim prijavama i otkazima, a sve pozivajući se na odredjene ljude iz vrha stranke. Za ove navode postoje svedoci fudbalske i sudijske lakrdije u Kupusini.
Epilog istupanje jedne poštene ekipe iz daljeg takmičenja, iz mesta Kupusina koju čini najviše stanovnika madjarske nacionalnosti.

Dokle više i koliku još podršku može dobijati od svojih predpostavljenih takav čovek sa takvim ponašanjem...
kefecdj
@ Sre, 13.11.2019. 15:05
Zanimljivo bi bilo čuti zašto je Rus uopšte postavljen za poverenika SNS i ko ga je preporučio. Ne može biti slučajno.
neko
@ Sre, 13.11.2019. 16:06
Pa takvog gmaza drže u šaci jer je nešto kriv, a on da nebi odgovarao slepo radi šta narede a i još ponešto za sebe.
kontras
@ Sre, 13.11.2019. 16:10
kontras
Dotični je dao sebi za pravo da udje na teren u Kupusini, zavodi red medju igračima, preti krivičnim prijavama i otkazima, a sve pozivajući se na odredjene ljude iz vrha stranke.

to što su uradili Kupusinci je čin motivisan veeeelikim revoltom a pošto nema načina da se drugačije izbore sa ohološću i nameštaljkama. i njihov primer treba da slede svi ostali koji drže do sebe . Smiley


obican posmatrac
@ Sre, 13.11.2019. 17:26
Lako je serifu da ima nacina da isplacuje dnevnice u vodokanalu za cesta putovanja.Na listi su cesto nemali iznosi njega i njegovih saradnika.
Osnivaci
@ Pet, 15.11.2019. 17:38
Bez Straha-Apatin

KO TO TAMO PEVA?

"Za decu koja su se plasirala na završnicu Krosa Rts-a ovaj autobus sa slike je bio nedostupan (jer vozač zbog tahografa nije mogao da ih vozi u subotu i da u istu nedelju vozi družinu iz Vincikine kafane na poklonjenje obolelom vođi) , ali je zato dostupan danas za članove FK Partizan iz Kupusine za odlazak na prvenstvenu utakmicu u Kruščić. Partizan koji je pompezno najavio istupanje iz lige zbog učinjene im nepravde , se “naprasno” predomislio pa je postao “opštinsko mezimče” kojem pored dodeljenih sredstava na konkursu  vlastodršci dodeljuju i besplatan prevoz. Istovremeno im je , zahvaljujući RUSkoj taktici, obećano preinačavanje krivičnih prijava u prekršajne za incident na sportskoj priredbi. A vi , roditelji dece koja su ostala uskraćena za druženje sa vršnjacima u Šapcu , nemojte ni slučajno da se pobunite , dobro je sve to , taman su deca “mogla da odmore taj vikend” - kako to reče direktorica osnovne škole."
Kad se istina pred lazima, bez borbe predala, kad su gluposti na postolju, sa zlatnim vijencima. Dovidjenja, laku noc ...

poruka menjana pre 2 dana
wtf
@ Ned, 17.11.2019. 17:01
Odgovor na temu Premeštanje teme