Život > PU Sombor: Zabeleženo preko petsto prekršaja u saobraćaju

Foto 6442- U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i 10 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 14 vozača. Na teritoriji grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača.
Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Pet vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede. U opštini Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i četiri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.
Napisano 68 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 445 prekršajnih naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prvenstva prolaza - piše u izveštaju PU Sombor.
savamajstor
@ Sre, 06.11.2019. 02:17
savamajstor
Odgovor na temu Premeštanje teme