Život > PU Sombor: Dvoje poginulo, 17 povređeno

Foto 6442- U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 17 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe poginule, sedam zadobilo teške i 10 osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 15 vozača. Na teritoriji grada Sombora evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, jedna zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača.
Na području opštine Apatin nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Pet vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe zadobile teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača. U opštini Kula evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, dve zadobile teške i četiri osobe lake telesne povrede. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
Napisan je 81 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka i izdat 371 prekršajni nalog. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina i nepropisno preticanje - saopštila je somborska policija.
savamajstor
@ Uto, 29.10.2019. 22:44
savamajstor
Odgovor na temu Premeštanje teme