Život > PU Sombor: Neprilagođena brzina glavni uzročnik udesa

Foto 6442- Tokom prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i sedam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 10 vozača. Na teritoriji grada Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i četiri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača.
Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač. U opštini Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
- Napisana su 43 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 368 prekršajnih naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja - piše u izveštaju PU Sombor.
savamajstor
@ Sre, 09.10.2019. 00:46
savamajstor
Odgovor na temu Premeštanje teme