Život > PU Sombor: Izgubljen još jedan život u saobraćaju

Foto 6442- U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, dve osobe su zadobile teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača.
Na teritoriji grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač. Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba poginula. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. U opštini Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su tri osoba zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača.
Napisano 39 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 373 prekršajna naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina, neustupanje prava prvenstva prolaza - navodi se u izveštaju PU Sombor.
savamajstor
@ Uto, 03.09.2019. 02:15
savamajstor
Odgovor na temu Premeštanje teme