Život > Interkulturalna izložba i druženje za kraj projekta

Foto 36407 Foto 36406Somborski edukativni centar je u četvrtak 29. avgusta u svojim prostorijama organizovao izložbu dečjih radova nastalih tokom radionica koje su realizovane u prote klih nekoliko nedelja, a čiji su učesnici bila deca osnovnoškolskog uzrasta uključujući i decu korisnike Prihvatnog centra za migrante u Somboru.
Dečji radovi na temu inkluzije, tolerancije i interkulturalnosti nastali su tokom radionica koje su realizovane u okviru projekta „Škola dobre volje – volonter deci na usluzi“ uz finansijsku podršku Fondacije Ana i Vlade Divac i Fondacije za otvoreno društvo (Open Society Foundations), kao i projekta My Art and Your Rights koji realizuje organizacija CEIPES iz Italije u saradnji sa SEC-om, a uz podršku Saveta Evrope.
Nakon izložbe dečjih radova upriličena je zajednička večera za sve prisutne koju su istog dana zajedno pripremiti roditelji dece učesnika radionica koji su u proteklom periodu u Somborskom edukativnom centru pohađali radionice o pozitivnom roditeljstvu u okviru projekta Škola dobre volje – volonter deci na usluzi.

poruka menjana pre 3 meseca
tam
@ Ned, 01.09.2019. 10:01
Odgovor na temu Premeštanje teme